Michael Jordan '98-ban még aláírt volna egy szerződést

Szerinte csak annyi kellett volna, hogy ezt megkérdezzék tőle - ráment volna a hetedik bajnoki címre is.

Véget ért a The Last Dance, már megtekinthető a dokumentumsorozat utolsó két epizódja is - ebben pedig szóba került, hogy miért lett tényleg ez a last dance. Michael Jordan szerint mind maradtak volna, ha a klub azt akarja.

"Ha megkérdeznek mindenkit, aki nyert 1998-ban, hogy maradnának-e egy egyéves szerződéssel azért, hogy hetedszer is bajnokok legyenek, akkor maradtak volna? Igen, aláírtak volna. Én is aláírtam volna egy évre" - mondta Jordan.

Jerry Reinsdorf tulajdonos egyébként saját bevallása szerint Phil Jacksonnak felajánlotta, hogy maradjon és menjen tovább a projekt, de mivel az egész év arról szólt, hogy Jerry Krause GM le akarta zárni ezt a korszakot és újjáépítésbe akart kezdeni, amelyben Jacksonnak semmiképp sem akart szerepet adni, így az edző nemet mondott az ajánlatra. Itt aztán el is dőltek a dolgok, hiszen Jordan kijelentette, hogy ő csak Jackson kezei alatt akar játszani, így nem volt mit tenni.

Jordan szerint egyébként ha Jackson marad, akkor ő is marad, akkor már Rodman is marad, így pedig Pippen sem akart volna kimaradni - azt is hozzátette, hogy szerinte bőven lett volna esélyük még egy címre, ha együtt maradnak, nem öregedtek még ki.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus