Rose, Doncic és Wade sem All-Star (egyelőre)

LeBron James nyerte az All-Star szavazást nyugaton, Giannis Antetokounmpo keleten, Paul George és Anthony Davis között pedig a szurkolói szavazatok döntöttek.

Ma hajnalban kihirdették az All-Star gála kezdőcsapatainak és kapitányainak névsorát.

Keleten Giannis Antetokounmpo nyerte a szurkolók, a játékosok és a média által megtartott kombinált szavazást. Mellette Joel Embiid, Kawhi Leonard, Kyrie Irving és Kemba Walker kerültek még be a kezdők közé. Közülük csak Walkert nem szavazták be a szurkolók, de a média és a játékosok miatt beelőzte Dwyane Wade-et.

Nyugaton LeBron Jamesé lett az első hely, így a Los Angeles Lakers sztárja sorozatban másodjára is kapitány lesz, draftolni fog Giannisszal a kezdők és a később kiválasztásra kerülő cserék közül. Mellette Kevin Durant, Paul George, Steph Curry és James Harden kerültek még be.

Itt Luka Doncic és Derrick Rose kerültek ki a szurkolói szavazásból, George pedig úgy előzte meg Anthony Davist, hogy a szurkolói voksoláson előrébb végzett, ezért pontegyenlőség esetén övé volt az előnyösebb pozíció, így ő lett a harmadik frontcourt játékos.

A keleti szavazás végeredménye lebontva:

A nyugati szavazás végeredménye lebontva:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus