Tobias Harrist Detroitba cserélték

Több hírforrás is megerősítette, hogy a Magic és a Pistons cseréltek - Tobias Harris költözik Detroitba, Jennings és Ilyasova az ellenérték.

Több hírforrás (Michael Scotto (Sheridan Hoops), Sam Amick (USA Today), Marc J. Spears (Yahoo Sports), Chris Broussard (ESPN)) egybehangzóan állítja, hogy a Detroit Pistons és az Orlando Magic még nem egyeztek meg, de az utolsó simításokat végzik egy cserén, amelyben Tobias Harris a Pistonshoz kerül Brandon Jenningsért és Ersan Ilyasováért.

UPDATE: Közben Broussard és David Aldridge (nba.com) megerősítették, hogy megköttetett az üzlet.

Zach Lowe (ESPN úgy tudja, hogy pick nem megy egyik csapattól sem a másikhoz. A Magic ezzel 48 millió dollárt spórolt a következő három évet is nézve, hiszen Jennings és Ilyasova is lejárók - pontosabban utóbbi szerződése nem garantált. A Magicet már Jeff Teague-gel kapcsolatban is szóba hozták, egyértelmű volt, hogy irányító poszton akarnak erősíteni a jelenre is, de nem tudni, hogy így mi lesz Elfrid Payton sorsa. A floridaiaknál egyébként elképzelhető, hogy itt nem állnak meg és tovább akarják izmosítani a csapatot már most.

A Pistons egy újabb kezdőjátékost szerzett a deadline-nál (tavaly Reggie Jackson, most Harris). Védekezésben nagyon jól rotálhatnak Marcus Morrisszal, Stanley Johnsonnal és Kentavious Caldwell-Pope-pal is, az viszont kérdés, hogyan illik majd Stan Van Gundy rendszerébe támadásban Harris, hiszen finoman szólva sem a külső dobásairól híres.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus