Toni Kukoc kiállt Jerry Krause mellett

A The Last Dance kapcsán előtérbe került a Bulls egykori GM-je, a gárda horvát kiválósága szerint közel sem volt az az ördögi figura.

A Chicago Bulsszal három bajnoki címet nyerő Toni Kukoc az NBC-nek nyilatkozott az ESPN és a Netflix gondozásában megjelent The Last Dance kapcsán. A Bulls 1997/98-as szezonját bemutató tízrészes sorozat első két epizódja került eddig adásba, és a gárda egykori GM-je, a 2017-ben elhunyt Jerry Krause meglehetősen negatív színben tűnik fel eddig benne

Kukoc reméli, hogy a következő részek során inkább a csapat körüli pozitívumokra fókuszálnak majd - elmondása szerint a világ akkor nagyon boldog volt, amikor ezek az események történtek, most pedig hirtelen a negatívumokkal foglalkozik mindenki. 

"Amikor Jerry megkeresett, hogy jöjjek a csapathoz, csupa jót mondott. Áradozott, milyen remek edzőjük van, a veteránok (mint John Paxson és Bill Cartwright) is nagyszerűek, Jordan és Pippen személyében pedig két olyan szupersztárjuk van, akik bármire képesek a pályán. Felvázolta, milyen támadásokat vezethetnénk Michaellel és Scottie-val. De azt sosem mondta, hogy "én csináltam ezt, az én művem". Csupa öröm volt minden szava, az egész együttesről elismerően szólt. Sokan azt hiszik, az egója túlnőtt rajta, és szétrobbantotta a dinasztiát. Már nincs velünk, hogy megvédje magát, de szerintem nem is szorul védelemre - egy hatszoros bajnok GM-je volt, ezt pedig nem sokan mondhatják el magukról. Nincs mit megvédeni."

 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus