Trevor Ariza újra a Wizardsban, Kelly Oubre és Austin Rivers a Sunsnál

Sikerült összehozni végül Trevor Ariza cseréjét: a kiscsatár visszatér a fővárosba, Kelly Oubre-ék mennek érte Arizonába. A Lakers Chandler kivásárlásán bukhatta el Arizát.

A délután folyamán végül sikerült megkötni azt a cserét, amelyben Trevor Ariza a Washington Wizardshoz került. Reggel már írtunk róla, hogy az első próbálkozás kudarcba fulladt, mert Ernie Grunfeld nem volt beszámítható állapotban: nem tudta, hogy a Memphis Grizzlies MarShon Brooksot adná, nem Dillon Brooksot.

Ariza végül újra a fővárosiak játékosa lett: 2012 és 2014 között már lehúzott két évet a Wizardsnál, a második idényében kifejezetten pofás számokkal (14.4 pont, 6.2 pattanó, 40.7% tripla) - ezt követően igazolt Houstonba. Az ellenérték az a Kelly Oubre Jr., Austin Rivers páros lett végül, amely az eredeti tervek szerint is távozott volna Washingtonból.

Shams Charania (The Athletic) értesülései szerint Aaron Mintz, Ariza ügynöke abban reménykedett, hogy ügyfele a Los Angeles Lakersnél fog kikötni, de állítólag a Suns tulajdonosa, Robert Sarver nem nagyon akarta még Arizát is lepasszolni az aranysárga-liláknak, miután az arizonai klub a szezon korábbi részében már kivásárolta Tyson Chandlert, aki ezt követően a Lakershez szerződött - ezért sokan kritizálták a Phoenixet.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus