Tyler Johnsont szeretné leigazolni a Rockets?

A szabadügynök hátvéddel mélyítheti keretét a Houston, viszont ehhez valakitől meg kellene válnia.

Jonathan Feigen (Houston Chronicle) információi szerint a Rockets a Phoenix Sunstól februárban kitett Tyler Johnsont szemelte ki erősítésnek. A 28 éves hátvéd anno a 2016-os nagy sapkaemelkedés egyik nyertese volt, a Nets ajánlott neki négy évre 50 millió dollárt, amit meccselt akkori csapata, a Miami (a szerződés érdekessége, hogy az első két évben 5-5 millió, a második két évben 19-19 millió dollár feletti összegről szólt). 

A Heatnél azonban sokat volt sérült, 2019 februárjában el is cserélték Phoenixbe, de ott sem tudott megragadni, idén februárban elengedte a Suns, így korlátozás nélküli szabadügynökként aláírhat még az idei szezonra is. 

A Houston aktív volt a buyout-piacon, közvetlenül a szezon leállítása előtt, leigazolták Jeff Greent és DeMarre Carrollt is, így jelenleg tele van a 15 fős keretük és a két two-way hely is foglalt. Johnson leigazolásához valakitől meg kell válniuk - Thabo Sefolosha, Tyson Chandler, Bruno Caboclo vagy Isaiah Hartenstein lehet veszélyben, ők kiszorultak korábban az aktív rotációból.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus