Victor Oladipo mégis játszhat Orlandóban

Előbb kijelentette, hogy nem fog, most viszont úgy tűnik, hogy mégis. 

Ugyan korábban már kijelentette, hogy nem fog játszani, most úgy fest, hogy mégis pályára léphet az orlandói buborékban Victor Oladipo. Az Indiana Pacers játékosa hosszú sérülésből tért vissza a leállás előtt és még közel sem volt a korábbi önmaga, a szünetben pedig úgy érezte, hogy nem tudott eleget edzeni, így nagy lenne a veszélye annak, hogy rásérül - emiatt úgy döntött, hogy nem kockáztat, nem játszik Orlandóban.

Aztán mégis elutazott a csapattal, de csak azért, hogy részt vegyen az edzéseken és hogy ott legyen a többiekkel, azt továbbra is tartotta, hogy nem játszik, a csapat pedig ezt meg is értette, elfogadta, így számolt. Közben viszont az NBA és a Játékosok Szakszervezete komoly vitába keveredett azzal kapcsolatban, hogy így mi legyen Oladipo idei évből hátralévő fizetésével - mint ismert, minden játékos dönthet úgy, hogy nem játszik, de akkor pénzt sem kap erre az időszakra. Oladipo viszont ugye ott van a buborékban, edz, dolgozik, csak éppen nem akar játszani a sérülésveszély miatt, így a caspatának igazából nem hoz hasznot, de bevállalta az utazást, a vizsgálatokat, a bezártságot - ezen megy a vita, hiszen három millió dollárról beszélünk.

Most viszont lehet, hogy megoldódik az ügy, Oladipo ugyanis a csapat szerdai edzése után azt nyilatkozta, hogy jól érzi magát, a teste rendben van, fizikálisan szerinte nincs gondja, akkor pedig akár játszhat is - ez még nem 100%, de most már jó esély van rá, hogy ő is pályára lép a folytatásban.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus