A mai Chris Paul-Játékvezetők szabályverseny végeredménye: 1-1

Pár napja játékkésleltetés miatt dumált ki egy technikait Chris Paul a Wolves kárára, ma a játékvezetők nagyon bizonyítani akartak, ő is kapott egy ilyet - aztán jött Carmelo Anthony butasága, CP3 pedig lecsapott a haverra.

Az első negyedben kapta az első figyelmeztetést Paul és a Thunder, a szabályok értelmében ha történik még egy játékkésleltetésük, akkor technikai jár érte (így járt két napja Jordan Bell is, amikor nem tűrte be a mezét pályára lépéskor - Chris Paul el is mondta a meccs után, hogy pontosan tudta, hogy már volt figyelmeztetése a Timberwolvesnak). A második negyed közepén aztán Paul pályára lépésekor jött is a második késleltetés és az azzal járó technikai, CP3 pedig csak annyit mondott: "K....ra bizonyítani akartok, benne lesztek este a SportsCenterben, szép munka". 

Valami igazság lehetett abban, amit mondott, mert nem kapott érte technikait, pár játékkal később pedig jött az "egyenlítő gól": a jóbarát Carmelo Anthony érezte úgy, hogy őt faultolták, amire úgy akarta felhívni a játékvezető figyelmét, hogy tapsolt - Paul azonnal a játékvezetőre mutatott és jelezte, hogy ez technikai...

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus