A Phoenix megtanulta a Harden-leckét, az ág is húzza a New Yorkot

James Hardenre végig figyelni kell, és akkor is, ha éppen védekezik - lassan Ben McLemore-ra is készülniük kell az ellenfeleknek, ha már Bookerék elmulasztották. Julius Randle büntetőzésén ment el az “új” Knicks epikus bemutatkozása, szerencséje volt a Pacersnek. Ben Simmons megoldotta Embiidék nélkül is, Luka Doncic szellemisége Boban Marjanovicsból is előrántotta a szörnyeteget, a Jazz pedig lehet, hogy megtalálta a Conley nélküli játékát. 

James Harden egész meccsen borzasztóan dobott, de amikor kellett a sereg élére állt - persze köszönetet mondhat a tripla-duplázó Russell Westbrooknak és az ezúttal öt hármast bevágó Ben McLemore-nak, aki éppen most váltja vissza a Kínába szóló repülőjegyét. Devin Booker meccse így a túloldalon szép, de haszontalan - ahogyan a Hardennel közös kakaskodása is.

Julius Randle egész meccsen nagyon rosszul dobott, Marcus Morris alapozta meg a győzelem lehetőségét - aztán Randle kihagyta a kulcsbüntetőt...

Ben Simmons 12/14-gyel dobott, volt triplája, középtávolija, kezd számára kinyílni a “világ”, ez pedig nagyon nem jó hír a ligának. Ahogy az sem, hogy Luka Doncic már Jordan lábát tapossa, ráadásul Simmonshoz hasonlóan ő is ki tudja hozni társaiból a legjobbat - Boban Marjanovics 23 perc alatt rakott le egy masszív dupla-duplát, javarészét még a Pels legyalázásának komolyabban vehető perceiben:

Nehéz időszakban van a Jazz, de a Grizzlies elleni játék már bizakodásra adhat okot, Gobert, Mitchell és Jeff Green is parádésan játszott - meglátjuk, hogy komolyabb ellenfelekkel szemben is megmarad-e a lendület. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus