Akkor és Most – NBA Top 10 - 13. hét

A 13. játékhét tíz legjobb jelenete következik 1997-ből, 2000-ből és 2014-ből. Láthatjuk, hogy milyenek voltak azok a csodálatos orlandói esték, Jason Williams parádés labdakezelésébe nyerhetünk betekintést, valamint precíz irányítói munkákból szemezgethetünk.

 

1996-97 szezon 13. hét

Az 1996-97-es alapszakasz 13. hetében Glenn „Big Dog” Robinson Dikembe Mutombóval csapott össze, a Shaw-Hardaway páros a Sonic Boomot alázta egy parádés alley-ooppal, valamint Billy Owens hátmögötti passzal szolgálta ki társát. Jason Kidd Kevin Johnson kezébe varázsolta a labdát, Sam Mack mesterlövészi babérokra tört, végezetül egy nagyon szép hustle playt hozott össze az orlandói gárda.

10. Glenn Robinson
  9. Cliff Robinson & Isaiah Rider
  8. Malik Sealy
  7. Brian Shaw & Anfernee Hardaway
  6. Mitch Richmond & Billy Owens & Michael Smith
  5. Michael Finley
  4. Jason Kidd & Kevin Johnson
  3. Tracy Murray & Chris Webber
  2. Sam Mack
  1. Brian Shaw & Gerald Wilkins & Anfernee Hardaway

 

1999-00 szezon 13. hét

Az 1999-2000-es alapszakasz 13. hetében Derek Anderson egy circus shottal lepte meg a Bullst, Juwan Howard erőjátékot demonstrált Kevin Garnettel szemben, Ron Artest pedig egy villámgyors tomahawk zsákolással lerendezte a Clipperst. A legendás labdazsonglőr, Jason Williams szokás szerint megint eljátszotta az "itt a labda hol a labda?" nevű játékát, Sheed látványos súlypontemelkedéssel tömte be a gyűrűt, befejezésképpen Glenn Robinson egy visszalépős, buzzer-beater triplával nyerte meg az estét csapatának.

10. Derek Anderson
  9. Richard Hamilton & Isaac Austin
  8. Juwan Howard
  7. Eddie Jones
  6. Ron Artest
  5. Jason Kidd
  4. Shareef Abdur-Rahim & Michael Dickerson
  3. Jason Williams
  2. Steve Smith & Rasheed Wallace
  1. Glenn Robinson

2013-14 szezon 13. hét

Az idei szezon 13. hetében Terrence Ross 51 pontos estéjén egy látványos védekezés-támadás kombót tett le az asztalra, tudatosíthattuk magunkban, hogy továbbra is megbízhatóan működik a Ricky Rubio csomagküldő szolgálat, valamint Mo’ Williams egy gyorsindítás alatt mesterien kivitelezett egy lábközötti passzt. Darren Collison tökéletesen pótolta Chris Pault, Gerald Wallace lélekjelenléte és jó döntése meghozta a győzelmet a Celtics számára - a legjobb jelenet a 62 pontos Carmelo Anthony nevéhez fűződik, aki az MSG-ben dobások terén alig tudott hibázni.

10. Terrence Ross & Kyle Lowry
  9. Earl Clark
  8. Ricky Rubio & Corey Brewer
  7. Greg Monroe & Rodney Stuckey
  6. Mo’ Williams & Wesley Matthews
  5. Darren Collison & DeAndre Jordan
  4. Michael Beasley
  3. Gerald Wallace
  2. Taj Gibson
  1. Carmelo Anthony

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus