Az új generáció rárúgná az ajtót a ligára, ha ezek az "öregek" hagynák

Ma hajnalban különös együttállást figyeltek meg az NBA-ben: Carmelo Anthony, Chris Paul, Derrick Rose és LeBron James egyaránt nyerőembernek bizonyult. A fiatalabb korosztályt a Jarrett Culver, a Grizzlies ifjú triója, illetve De'Aaron Fox és Devin Booker képviselte, de akadt 30 pontos Kevin Love is.

Anthony Davis ma sérülése előtt sem tudott annyit hozzátenni támadásban, mint szokott, így LeBron James "kénytelen volt" 31 pontot szórni. Carmelo Anthony nagy dobásáról már megemlékeztünk, de Derrick Rose és Chris Paul is borzasztó fontos kosarakkal tolta meg a Pistonst, illetve a Thundert - hármójukról ki is jött egy 3-az-1-ben videó:

Evezzünk fiatalabb vizekre: Jarrett Culveren nem múlt a Minnesota győzelme, de a túloldalon Ja Morant, Dillon Brooks és Jaren Jackson Jr. megint jelezte, hogy ők nem akarnak évekig a liga alján tanyázni. De'Aaron Fox ugyan kevesebb pontot dobott, se sokkal nagyobb hatással volt a mérkőzésre, mint a túloldalon Devin Booker - Kevin Love pedig 30 ponttal igyekezett bocsánatot kérni a Cavstől a kirohanása miatt, egyúttal javította a gárda tárgyalási pozícióit...

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus