Carmelo Anthony bemutatkozott a Trail Blazersben

1 évvel és 11 nappal azután, hogy utoljára pályára lépett egy Thunder-Rockets összecsapáson, Carmelo Anthony a Pelicans elleni mérkőzésen játszhatott újra az NBA-ben.

A 2003-as draft 3. helyén kiválasztott Anthony eddigi pályafutása alatt 10-szer kapott meghívást az All-Star Gálára, hatszor volt az All-NBA második vagy harmadik csapatának tagja, 2013-ban gólkirályként végzett, emellett háromszor nyert olimpiai bajnokságot - utóbbi rekord. 

A Denver Nuggetsban nyolc, a New York Knicksben hat évet töltő Anthony 2017 őszén került Oklahomába, majd 2018 augusztusában igazolt le a Rocketshoz, ahol azonban csak 10 mérkőzésen léphetett pályára, kitették az aktív keretből, majd 2019. januárjában postázták el Chicagóba, akik február elsején bontották fel a szerződését. Az NBA-ben eddig 1064 alapszakasz-meccsen (és 72 playoff-találkozón) pályára lépő kiscsatár-erőcsatárt hivatalosan tegnap szerződtette a Portland, ahol a 00-s számot választotta, a Pelicans ellen pedig 10 ponttal mutatkozott be - kezdőként:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus