Damian Lillard egyszerűen megállíthatatlan

A Blazers vezérének 51 pontos, 12 gólpasszos teljesítménye - LeBron James tripla-duplája - Kawhi Leonard 31 és Bradley Beal 34 pontjai - Brunson, Finney-Smith és Kleber, a Mavs új vezéreinek teljesítményei - a Tatum-Jaylen Brown páros 57 pontos estéje - Tyler Herro újabb hat triplája.

A Portland TrailBlazers sztárja, Damian Lillard egészen bámulatos sorozatban van az elmúlt hat meccsen. Ma 51 ponttal és 12 gólpasszal vezette sikerre a PO-vonalhoz egyre közelebb lévő csapatát.

A Blazers mellett a Spurs is azért harcol, hogy a PO-vonal fölé tornássza magát - ma DeMar DeRozan volt a San Antonio legjobbja 24 pontos, 6 gólpasszos teljesítményével:

A nyugati első Lakersnél LeBron James visszafogott volt a Kings ellen pontszerzésben, de idei 11., pályafutása 92. tripla-duplájával (15 pont, 10 pattanó, 11 gólpassz) kulcsszerepe volt abban, hogy az aranysárga-lilák az első félidőben 81 pontot dobva magabiztosan verték a Sacramentót.

A városi riválisnál ezúttal is Kawhi Leonard vitte a prímet, aki ezúttal 31 pontig jutott:

Se Luka Doncic, se Kristaps Porzingis, a Dallas azonban így is legyőzte az Atlantát a 27 pontig és 8 gólpasszig jutó Jalen Brunson, a 22 pontos Dorian Finney-Smith és a rendkívül hasznos Maxi Kleber vezetésével.

A Bostonnál sem volt gond Kemba Walker hiányában - Jayson Tatum 25, Jaylen Brown pedig 32 pontig jutott a Sixers nagyon könnyed legyőzése során.

A Heat újonca, Tyler Herro nagyszerűen játszott ma hajnalban is - 23 pontjával Jimmy Butler mögött a második legeredményesebb volt a Heatnél, amely 102-89-re verte a Magicet. Herro többek között 6/10 volt triplából:

Bradley Beal 34 ponttal jelezte az edzőknek, hogy el kellett volna vinni az All-Star gálára:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus