Elindult a Metta's World, és itt a legnagyobb bokatörők vol.2

Az utóbbi másfél napban több, ilyen-olyan szempontból kiváló videó is kikerült az éterbe, ezeket válogattuk össze egy csokorba. Főszerepben Tyson Chandler, Metta World Peace, Stephen Curry és a bokatörő mutatványok.

A New York Knicks centere, Tyson Chandler egy két perces reklámban mutatja be, mennyire motivált és mennyire keményen készül a következő szezonra. Chandler úgy érzi, tavaly nem teljesített elég jól, ezt pedig motivációként használja a nyári felkészüléshez. Soha nem tekint úgy a nyárra, mint pihenési időszakra, mert tudja, hogy mások ez idő alatt is dolgoznak, ő pedig nem hagyja, hogy többet készüljenek nála. Minden nap megkérdezi magától, hogy jobb játékos lett-e, mert vagy jobb lett, vagy hátrafelé haladt. Sokkal erősebbnek érzi magát, mint az előző szezon végén. A végső célja az, hogy a Knicksnek bajnoki címet nyerjen, ez pedig nem érte el. Hosszú út van még előtte, és tökéletes állapotban kell lennie mentálisan és fizikálisan is, ha pedig elérte a célját, akkor lehet, hogy visszavonul. A teljes motivációs videó:

A New York Knicksnél volt még egy gyöngyszem, ugyanis leforgatták a Metta's World sorozat első részét. A feltett kérdések nem okoztak csalódást senkinek:

A Golden State Warriors sztárja, Stephen Curry új ünneplést vezet be a triplái után?

A ballislife.com kijött az Ankle Breakers vol.2-vel, azaz a legnagyobb középiskolás bokatörők, crossover-huszárok válogatásának második részével. Ebben az öt percben is nagyon sokan terítékre kerülnek természetesen, a jelenlegi NBA sztárok közül többek között láthatóak Jamal Crawford, Austin Rivers, Jrue Holiday, Tyreke Evans vagy Kyrie Irving egykori mozdulatai is.

A végére pedig egy, már Gigi Datome leigazolásakor valószínűsített poén Andre Drummondtól, amit ezen a linken meg tudtok nézni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus