Ja Morant a Grizzlies-drukkerek jutalma a Grit'n'Grind évtizedért

A Grizzlies újonc irányítója megint zsákolás-passzolás oktatófilmet vetített. Luka Doncic ma éppen nyolc triplával jelezte, hogy szeretne kezdeni az All-Staron, Carmelo Anthony igyekezett tartani vele a lépést. Az atlantai csikócsapat megtörte a Spurs-átkot, Nunn és Adebayo segített a Miami idegenbeli fóbiáján. Towns felemás visszatérése, a Toronto 140 pontos, 22 triplás franchise-csúcsa és Kyle Lowry lehetetlen hármasa teszi teljessé a mai napot.

A Grizzlies a liga legjobb formában lévő csapata, ezúttal a Cavs ellen győztek és lassan a nyugati 7. helyet célozzák - ebben vastagon benne van Ja Morant, az Év Újonca Díj fő esélyese megint villogott: óriási zsákolása mellett volt egy olyan passza, amire csak a legnagyobbak képesek.

Luka Doncic már "eggyel előrébb" tart, másodévesként több, mint reális, hogy kezdő lesz az All-Staron - ma éppen karriercsúcsot jelentő 8 hármast szórt be, Tim Hardaway Jr.-ral párban szétlőtték a Portlandet. Damian Lillard mellett most Carmelo Anthonynak kellett fellépnie CJ McCollum sérülése miatt - megtette, amit lehetett, Doncic a meccs után nagyon dicsérte is a veteránt.

Trae Young, Kevin Huerter, John Collins és Cam Reddish egyszerre játszott jól, így megtörték a Hawks átkát - utoljára 1997. február 15-én győzött a San Antonio otthonában a gárda. Fun fact: a felsorolt négy ifjú titán egyike sem élt még akkor...

Kendrick Nunn és Bam Adebayo segített javítani a Miami rossz idegenbeli mérlegén - itt is említsük meg, hogy Adebayónak reális esélye van egy All-Star meghívásra. Karl-Anthony Towns jól tért vissza, de ő sem tudta megnyerni a Pacers elleni meccset, a Toronto 140 pontot szórt (nem-hosszabbításos meccsen ez a legtöbb a franchise történetében), ebből Kyle Lowry "nem sikerült faultot kiharcolni tripladobás közben, akkor egyétek ezt" hármasa volt a leglátványosabb...

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus