James Harden belépett a Húszezresek Klubjába, villant Tatum és Kuzma

A Rockets kiválósága “természetesen” egy visszalépős hármassal jubilált. Jayson Tatum 41 pontos karriercsúcsot vágott a Pelicansnek, Kyle Kuzma mindenkit pótolt a Lakersben, Giannis szétkapta a Portlandet, a Cavs kicsontozta a Denvert, Luka Doncic ráment a passzokra, JaVale McGee pedig nagyon vicces poszterre tette fel Steven Adamset.

James Harden a liga történetében 45. játékosként érte el a mérföldkövet, ő a hetedik legfiatalabb - megkapta a meccslabdát, amit édesanyjának ajándékozott. Összességében is parádézott, de akadt azért segítsége, hiszen Russell Westbrook (aki a Thunderben ott volt, amikor Harden az első kosarát szerezte a ligában) 30 pontot termelt, Clint Capela helyén pedig Isaiah Hartenstein remekelt:

Jayson Tatum 41 pontos karriercsúcsára nem jött érdemi válasz a Pelicanstől, de emeljük ki Enes Kantert is, aki közel volt egy 20-20-as meccshez. A Lakersben sem James, sem Davis nem játszott, úgyhogy Kyle Kuzma alkothatott kedvére, és Rajon Rondo is legszebb napjait idézte:

Giannis Antetokounmpo a Kings ellen nem villogott, bepótolta a Portland ellen - Khris Middleton és Eric Bledsoe is felnőtt mellé, nagy triót alkottak. A Cavaliersben többen is remekeltek (Tristan Thompson, Kevin Love, Darius Garland és Collin Sexton) váratlan vereségbe futott bele Nikola Jokics kompániája. Luka Doncicnak nem ment a dobás, elkezdett hát passzolni, a nap jelenete pedig JaVale McGee-é, aki beajánlotta a Shaqtinbe Steven Adamst. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus