Jimmy Butler már tudja, mit érezhet Luka Doncic

A Heat klasszisa mondta ezt, miután 38 ponttal tömte ki a korábbi haverokat. Jonas Valanciunas teljesen kivirágzott Memphisben, egyre jobban működik a Fox-Bogdanovics páros, Paul George és Kawhi Leonard elkezdte az összeszokást, Tatum és Hayward semlegesítette Trae Young extráját, a Wizards megint semmire nem ment Beal 40+ estéjével. Caris LeVert pótolta Irvinget, Porzingis pedig Doncic-ot. 

Nagyon csúnyán megbüntette a 76ers hiányosságait a Heat, Jimmy Butler pedig 38 ponttal, könnyedén szedte szét a védekezésüket, mindössze három negyed alatt – az ellenfél edzője, Brett Brown el is mondta a meccs után, hogy az ő rendszerükben nem tudott ennyire kiteljesedni Butler tavaly, pedig kétségkívül klasszis játékosról van szó. Joel Embiid ugyan igyekezett, de hiába:

Jonas Valanciunas nagyon megtalálta a helyét a fiatal tehetségek között – csak zárójelben jegyezzük meg, hogy Andre Iguodala nem biztos, hogy jó döntést hoz azzal, hogy nem akar velük játszani. Bradley Beal 43 pontja megint nem ért győzelmet, ahogyan Kevin Love búcsúzó (?) 33 egysége sem, ellenben Caris LeVert parádésan tért vissza a Nets kezdőötösébe, a Doncic nélküli Dallast pedig Kristaps Porzingis húzta. 

Trae Young csak az első félidőben játszott jól, utána bedarálta őt is a bostoni rendszer, amelyben Jayson Tatum és Gordon Hayward sziporkázott. De’Aaron Fox és Bogdan Bogdanovics alapvetően jól fest együtt, ahogyan Kawhi Leonard és Paul George is, utóbbi DeRozan brutális könyökösét is kihordta lábon – halkan jegyezzük fel, hogy az alapszakasz kétharmadához közeledve a Clippers úgy második Nyugaton, hogy a két sztár még alig tudott összecsiszolódni…

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus