Jimmy Butlert kifütyülték Phillyben, Donovan Mitchell megtolta a Jazzt

Butler azért egy fontos elismeréssel gazdagodott, ráadásul volt csapata “Butler-módban” játszva szedte szét a Miamit. Donovan Mitchell 37 ponttal és egy irtózatos “poszter alley-ooppal” vette el Nicolo Melli kedvét a kosárlabdától. Ja Morant és a Grizzlies felnőtt a fáradt Lakershez, bár nem tudta megverni Jameséket. Zach LaVine és Coby White intézte a Hornets elleni győzelmet, Devin Booker és Kelly Oubre Jr. extrájával nyert Townsék ellen a Suns, nem Derrick Rose-on múlt a Pistons veresége, Aaron Holiday pedig nemes bosszút állt Markelle Fultzon.

Butlert masszív fütty fogadta Philadelphiában, a meccs előtt és után viszont Joel Embiid meglapogatta a hátát, és arra is büszke lehet, hogy sikerült valamit hozzátennie a 76ers mint csapat mentalitásához, hiszen kőkemény védekezéssel abálták le a Miamit - persze támadásban is villogtak, különösen Butler csere-ellenértéke, Josh Richardson, de Tobias Harris és Embiid is remekelt. 

Donovan Mitchell a Gobert-t nélkülöző sereg élére állt, 37 pontot szórt be, közte egy nem mindennapi alley-oop befejezéssel:

Ja Morant kiérdemelte, hogy közös highlightja legyen LeBron Jamesszel:

Zach LaVine hero-módjáról meg megemlékeztünk, de Coby White 28 pontja is igencsak kellett a Hornets ellen:

Devin Booker és Kelly Oubre Jr. mindent és mindenkit pótolt Karl-Anthony Townsék ellen, Derrick Rose csak megpróbálta a Bucks ellen, Trae Young visszaült a lóra egy 30-10-10-es tripla-duplával, Aaron Holiday pedig egy győztes kosárral adta vissza a kölcsönt az őt fenékre ültető Markelle Fultznak:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus