Kawhi és Giannis mellett lelkes amatőröknek tűnt a Cavs és a Knicks

Leonard 29 perc alatt dobott 43-at, Giannis csak azért 37-et, mert alig 21 percet kellett fent lennie –Luka Doncicnak se kellett ma sokat tennie a 20 pontjáért. Kyrie Irving máris 30 felett, de ez is kevés volt a száguldó Jazz ellen. Trae Young visszatért, két segítőtársával firkálták meg a Sunst - Devin Bookeré az év kiállítása. Hiába Harden 41 pontja, ha a túloldalon Ja Moranték bohócot csináltak belőlük. 

1954, a támadóidő bevezetése óta Kawhi Leonard mindössze a harmadik olyan játékos, aki 29 percet vagy kevesebbet tölt a pályán, és legalább 43 pontot dob – korábban ezt Klay Thompson (kétszer) és Kemba Walker csinálta meg. Giannis Antetokounmpo is simán csatlakozhatott volna ma ehhez a brancshoz, de túl jól játszott 21 percig, nem volt rá szükség tovább. Luka Doncic is nagyon könnyű meccsen van túl, az NBA-ben ilyen könnyen talán még soha nem szerzett 20 pontot…

Kyrie Irving másodjára már 30 pont fölé jutott, de a liga legjobb formában lévő csapata ellen a komplett fiatal társaság besült – a túloldalon Joe Ingles, Donovan Mitchell és Rudy Gobert is parádézott.

Trae Young mellett Kevin Huerter és John Collins is remekelt, így Devin Booker 39 egysége semmire nem volt elegendő - ráadásul szürreális módon ért véget számára a mérkőzés. James Harden is eljutott 41 egységig Westbrook távollétében, csak közben nem róla szólt a meccs. Ja Morant játékáról már szóltunk, de jegyezzük fel, hogy nem egyedül viszi a hátán a gárdát: Dillon Brooks, Jonas Valanciunas és Jaren Jackson Jr. is lassan hetek óta óriási formában játszik. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus