Paul George kipihente a sérüléseit, most jön az összeszoktatás

A Clippers másik klasszisa félelmetes formában kezdte az idényt, ami nem jó hír a másik 29 csapatnak. Phoenixben a Oubre-Saric páros lassan nagyobb dobás, mint a Booker-Rubio duó - utóbbi volt Trae Young mai "lábközötti" áldozata. Giannis Antetokounmpo megoldja a győzelmeket Khris Middleton távollétében. Mitchell Robinson palánk alatti munkája jelenti a különbséget New Yorkban győzelem és vereség között? Doncic és Porzingis is hozza a számait, de mögöttük elég nagy a dallasi űr. Kendrick Nunn és Tyler Herro All-Rookie csapattag lehet a szezon végén. Derrick Favors 20-20-as meccse nagyon kellett a Pelicansnek.

24 perc, 33 pont, 10/17 mezőnyből - Paul George úgy kezdte Clippers-es karrierjét, ahogy kell:

Devin Booker ma is remekelt, de kissé elhomályosította Kelly Oubre Jr. és Dario Saric párosa, akik 1-2 kivételtől eltekintve eddig parádésak és kiválóan illenek össze. Ricky Rubio ma csak egy újabb Trae Young-lábközöttivel került ide:

Giannis Antetokounmpo sem adja fel az MVP-versenyt:

A New York esik-kel az elmúlt időszakban, és talán kevés szó esik Mitchell Robinsonról, aki jó pár meccset kénytelen volt kihagyni. A modern, atletikus, jól védekező, nagyszerűen blokkoló center egyik prototípusa korábban brillírozott limitált idő alatt is - most visszatért, és rögtön máshogy nézett ki a Knicks játéka. Robinsonnak nincs kiemelkedő statja egyelőre, de van már némi reputációja a festékben, ami sokszor nem jelenik meg számszerűen - a faultokon kellene dolgoznia, mert ma is beütött hatot alig 22 perc alatt. 

Luka Doncic ismét 30+ ponttal tripla-duplázott, Porzingis hozott egy 20-10-et, de a mai ligában ez már nem garancia semmire:

Kendrick Nunn már nem csak dob, de lepattanózik, szervez, Tyler Herro pedig nagyon megbízható célpont és leütésekből is nagyszerű (6/6 büntetőt harcolt ki és dobott be):

Derrick Favors ritkán kap saját highlightot, de a mai, győzelmet érő 20-20 megérdemli:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus