Szépen formálódik Vucsevics és Isaac palánk alatti párosa Orlandóban

Nik Vucsevics és Jonathan Isaac nagyon veszélyes kis duót alkothat - ha nem is olyan veszélyeset, mint James és Davis, Trae Youngék tudnának mesélni erről. Embiid nélkül egy teljesen más csapat a Philly, Spencer Dinwiddie úgy szedte szét őket, ahogy akarta. Marvin Bagley jó irányba tart a visszaszokást tekintve, de még Bogdan Bogdanovics a Kings igazi húzóereje. Nikola Jokics nagyon megtalált valamit az elmúlt napokban, ezt most Marcus Morrisék bánták, Aaron Holiday már egyértelműen lehagyta Justint, lassan megcélozhatja Jrue játékát. 

Nikola Vucsevics teljesen modern center remek támadóarzenállal, passzkészséggel, hátul pedig képes elfogadhatót nyújtani, betömködni a lyukakat - mondhatni, Nikola Jokics light verziója. Most úgy tűnik, hogy a Magicnél némileg kényszerből előtérbe kerülő Jonathan Isaac-kel kiválóan kiegészítik egymást, hiszen Isaac hátul kivételes blokkoló, tépi a pattanókat, elöl pedig beteszegeti, amit kell. Az ellenfél ugyan a Pelicans volt, de érdemes figyelni, hogyan alakul ennek a párosnak a szezonja. 

LeBron James remek meccséről már írtunk, ne feledkezzünk meg Anthony Davisről sem, aki megint nagy pusztítást vitt véghez - Trae Young hiába szórt be 30-at, ez nem ért végül győzelmet: 

Ben Simmons nem volt rossz, csak köze nem volt a Spencer Dinwiddie húzta Nets elleni szomszédvári rangadóhoz: 

Marvin Bagley második meccsén már villogott, de egyelőre még Fox nélküli Sacto eredményessége Bogdan Bogdanovicson múlik:

Nikola Jokics uralta a Knicks elleni meccset, mintha lerázta volna a szezon eleji fásultságot (amit okozhatott a szeptemberi világbajnokság is), Marcus Morrisék hiába igyekeztek. Eközben Indianában Aaron Holiday éppen beváltja a hozzáfűzött reményeket, ma már egy lapra kerülhetett a korábbi All-Star tesóval, Jrue Holidayjel:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus