Tim Duncan történelmet írt a Hornets-Spurs összecsapáson

A Spurs korábbi extraklasszisa a gárda segédedzőjeként tevékenykedik, a Hornets ellen pedig életében először egy teljes meccsen vezetőedzőként irányíthatta csapatát.

Gregg Popovich személyes okok miatt nem tudott ott lenni a Hornets-Spurs meccsen, és Duncant jelölte ki átmeneti vezetőedzőnek - korábban már meccs közben, Popovich kiállítása miatt átvette a gárda irányítását, "teljes állásban" viszont még nem edzette "fiait". Szép edzői feladat volt egyébként a mérkőzés, hiszen a Hornets majdnem húsz ponttal vezetett alig egy negyed után, ezt követően viszont fordítani tudott a San Antonio. 

James Borrego, a Charlotte vezetőedzője annak idején szintén a Spurs segédedzőjeként dolgozott, amikor Duncan még játszott, most azzal viccelődött, hogy furcsa volt ez a meccs, mivel Duncant úgy ismeri, mint aki felveszi a 21-es mezt és vezeti a csapatát, ma viszont csak egy blézer volt rajta - utána hozzátette, hogy ha nincs TD, akkor ő ma nem lehetne a Hornets edzője. Duncan a meccs után elmondta, hogy ő csak első volt az egyenlők között, edzői csapatmunka eredménye a siker, és örömmel adja vissza a kormányrudat Popsnak a következő összecsapáson. 

Duncan szokatlan highlightja, egy nagyon furcsa végjátékkal:

A meccs után elmondta, hogy aznap reggel derült ki, hogy neki kell vezetnie a csapatát:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus