Videó: Így verte a Team USA a spanyolokat

Ma hajnalban végig vezetve győzte le Spanyolországot Gregg Popovich válogatottja hazai környezetben. Íme a meccs 10 perces videós összefoglalója:

A még 14 embert számláló kerettel készülő amerikai válogatott Anaheimben, a Honda Centerben fogadta a többek közt Rudy Fernandezzel (6 pont), Marc Gasollal (19 pont, 4 lepattanó), Ricky Rubióval (16 pont, 7 gólpassz, 5 szerzett labda) és Sergio Llull-jal (11 pont, 6 gólpassz) felálló spanyolokat és végül 90-81-re nyert is.

A Team USA-nél csak Marcus Smart nem került pályára a 14 nevezett játékos közül. A helyenként 15 pontal is vezető, végig magabiztosan irányító hazaiaknál a 11 pontos, 8 gólpasszos Kemba Walker mellett a 13-at szóró Donovan Mitchell és a 12 egységig jutó Khris Middleton vitték a prímet, de Jayson Tatum is elérte a kétszámjegyű dobóteljesítményt (11 pont, 4 gólpassz).

A világbajnokság legnagyobb esélyesének számító amerikaiaknak ez volt az utolsó edzőmeccsük a 30-án rajtoló világverseny előtt, de előbb még Ausztráliában edzőtáboroznak és csak onnan mennek át Kínába, a vb helyszínére.

A meccs teljes statisztikája ITT érhető el!

Íme a mérkőzés 10 perces hosszabb, videós összefoglalója:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus