A Bahamákon játszanak Golománék

Ma este pályára lép Golomán György együttese, a UCLA az Oklahomával mérkőzik a bahamai torna első napján.

A Battle 4 Atlantis elnevezésű tornán, a magyar idő szerint 20 óra 30 perctől kezdődő UCLA Bruins - Oklahoma Sooners mérkőzésen minden bizonnyal pályára lép Golomán György, aki eddigi mind a négy találkozón lehetőséget kapott Alford mestertől.

Az országos rangsorban szorosan egymás mögött álló csapatok csatájában döntő lehet, hogy mennyire tudja megfogni a Sooners a UCLA legjobbját, Norman Powellt, akit az elmúlt héten a PAC-12 Konferencia legjobb játékosának választottak, mivel két mérkőzésen 23,5 pontot, 5,5 lepattanót, valamint 3 gólpasszt átlagolt. Alford mester kényelmes helyzetben van, ugyanis bízhat a kezdőjátékosaiban, akik közül mindenki két számjegyű pontátlaggal rendelkezik, a legkevesebb pedig 13 egység mérkőzésenként.

Kulcsfontosságú párharc lesz a Bryce Alford - Jordan Woodard párharc. Alford mester fia 20 pontot és 9,8 gólpasszt hoz mérkőzésenként, Woodard is jól szolgálja ki a társakat, de 6,7 aszisztja mellé 4 eladott labdát is társít, továbbá nagyon gyengén, mindössze 26%-os pontossággal dob mezőnyből.

A Bruins támadójátékára eddig nem lehetett panasz, ugyanis 95 pontot átlagolnak, míg a 2-1-es mérleggel álló Sooners csak 77-et. Igaz, ők 62 pontot engedélyeznek ellenfelüknek átlagosan, ezzel szemben a Bruins 71-et. Ez lesz az első mérkőzése a UCLA-nek, melyet saját csarnokától távol vív.

A mérkőzésről élőképes közvetítést erre a linkre kattintva találhattok.

Szurkoljunk együtt Golománnak!
Hajrá Gyuri, hajrá magyar kosárlabda!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus