Golománék megkezdték az alapszakasz hajráját

Két vereség után idegenben győzött, s javított mérlegén Golomán György együttese a UCLA Bruins.

Arizona State Sun Devils – UCLA Bruins 65-78

A Sun Devils legjobb dobói: Spight 21/15, Oleka 14/6, Justice 12/9.

A Bruins legjobb dobói: Bolden 16/3, Ali 12/6, Hamilton 12/3.

A UCLA ez alkalommal visszafogottan kezdte a találkozót, az első félidőben nem tudott nagyobb előnyt kialakítani. Sőt, hátrányban is játszott a vendég gárda, melyet Golomán tüntetett el az első játékrész második felére fordulva. Ez alkalommal két olyan játékos vitte a prímet a Bruinsnál, akire kevésbé számítottunk. A nemrég kezdővé avanzsáló Bolden, aki egy lepattanóra volt a dupla-duplától, valamint honfitársunk középiskolai csapattársa, a padról beszálló Prince Ali, aki karriercsúcsot jelentő 22 percet játszhatott. Persze kitett magáért Bryce Alford is, aki 10 pontja mellé 11 gólpasszal vette ki részét a UCLA biztos sikeréből.

Golomán György ez alkalommal kevesebb játéklehetőséghez jutott, mint az elmúlt találkozókon. Összesen 9 percet töltött a parketten, egyetlen triplakísérletét gyűrűbe juttatta, továbbá 1-1 lepattanó és szerzett labda került a statisztikájába.

A Pac12 konferencián belül késhegyre menő küzdelmet vívnak a csapatok, ugyanis a jelenleg 9. helyen álló UCLA-nek 2 mérkőzés a lemaradása az 5. helyezett USC-vel szemben. A Bruinsnak hat mérkőzése van még hátra az alapszakaszból, s ezek közül négyet saját csarnokában vív majd.

Golomán György és társai legközelebb február 19-én, magyar idő szerint hajnali 4 órakor lépnek pályára, amikor a Utah Utes együttesét fogadják.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus