Golománék nem jutottak be a Pac-12 torna döntőjébe

A Pac-12 konferencia tornájának elődöntőjében a UCLA jól tartotta magát, de nem tudott nyerni az első kiemelt Arizona ellen.

Ma hajnalban a UCLA Bruins ellenfele a Pac-12 legmagasabban jegyzett gárdája, az Arizona Wildcats volt. 2-11-gyel kezdett a UCLA, amely azonban fel tudott kapaszkodni az egész idényben összesen három vereséget begyűjtő Arizonára, az első félidő nagy részében párpontos hátrányban voltak csak, és 27-27-es döntetlennel zárult az első 20 perc. A második felvonásban még vezetett is a Bruins, 47-40 után azonban egy 15-0-t csinált a Wildcats, ezzel megfordította az összecsapást. A UCLA nagyot küzdött, 19 másodperccel a vége előtt 2 pontra is visszajöttek, de jól büntetőzött az Arizona, végül 70-64 arányban nyertek.

Golomán György 15 percet ezúttal is kapott - a tegnap megsérülő Kevon Looney 30 percet játszott, ennek ellenére is elég sok játéklehetősége volt a magyar tehetségnek -, ami alatt 0/2-es mezőnymutatóval pont nélkül maradt, volt 1 pattanója, 1 gólpassza és 1 blokkja (4 fault mellett).

Az Arizona ellenfele a második kiemelt Oregon Ducks lesz egyébként a döntőben, miután egy végletekig kiélezett meccsen Joseph Young buzzer-triplájával verték a Utah Utest 67-64-re.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus