NCAA: Válogatottunk, Rosco Allen visszatért

Rosco Allen majdnem egy év kihagyás után öltött újra mezt és játszott, a Stanford Cardinal "belsős" edzőmeccsén csapata egyik legjobbja volt

Johnny Dawkins legénysége az azóta már a Boston Celtics kötelékébe tartozó Dwight Powell-lel és az Oklahoma City Thunder által az első körben draftolt Josh Huestisszel a soraiban nagy menetelést mutatott be a 2014-es March Madnessen, többek közt az Andrew Wigginsszel felálló (és Joel Embiidet akkor sérülés miatt nélkülöző) Kansas Egyetemet is kiütve a legjobb 16-ig jutott, most pedig a két vezér távozása után megkezte felkészülését a november 14-én rajtoló amerikai egyetemi bajnokság alapszakaszára, méghozzá egy "fehérek vs. pirosak" edzőmeccsel.

A tavaly csupán egyetlen meccsen pályára lépő s egyébként kettős fáradásos lábtörését kúráló Rosco Allen a fantasztikus széria alatt nem lehetett ott a pályán, de harmadik NCAA-idényére készülvén feljebb kapcsolt és 11 pontjával, valamint 6 lepattanójával a 18-at szóró végzős, Casson Randle mellett a legjobb teljesítményt hozta most. Mezőnyből 4/6-os mutatót hozott össze a MAFC Kosársuli egykori növendéke, ezen belül 2/2-es triplázással zárt.

A Cardinal még november 6-án játszik egy felkészülési találkozót a Cal Poly Pomona ellen, majd 14-én a Wofford ellen kezdi meg a konferencián kívüli alapszakaszt honfitársunk egyeteme. Természetesen idén is minden mérkőzés előtt közzétesszük az élőképes követési lehetőségeket Rosco Allen fellépéseinél, illetve összefoglaló formájában be is számolunk a 208 centis, 21 esztendős bedobó produkciójairól.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus