Napi tananyag: A sokkolás folytatódik

Továbbra is őrzi makulátlan mérlegét a Wichita State, mialatt az East Carolina fájó vereséget szenvedett hazai parketten…

A nap mérkőzése

Davidson (4-9) – # 8 Wichita State (13-0) 70-81

Hiába a Davidson idei gyengébb mérlege, mivel a „Vadmacskák” szinte minden egyes szituációban veszélyes ellenfélnek minősülnek. Ennek megfelelően az első húsz percben magabiztosan tartották a lépést nagyobb nevű ellenfelükkel szemben köszönhetően Tyler Kalinoski (17 pont, 6 lepattanó, 6 gólpassz), Tom Droney (12 pont, 5 lepattanó) és De’Mon Brooks (10 pont, 7 lepattanó) hármasának köszönhetően. A nagyszünetet követően azonban kijött a két keret közötti differencia, így a „Sokkolók” Cleanthony Early (24 pont, 10 lepattanó), Ron Baker (15 pont, 5 gólpassz) illetőleg Darius Carter (13 pont, 6 lepattanó) triójának iránymutatásával végül magabiztosan őrizte meg makulátlanságát a rangsorolt gárda.  

A nap meglepetése

Georgia State (7-6) – East Carolina (10-4) 89-82

Az East Carolina csapata odahaza értelemszerűen arra készült, hogy tovább folytassa remek szereplését. Ellenben a Georgia State nagy hármasa – Manny Atkins (27 pont, 12 lepattanó), Ryan Harrow (24 pont, 9 gólpassz) és R.J. Hunter (22 pont, 5 lepattanó) – tarthatatlannak bizonyult, így lényegében már az első félidőben eldőlt az összecsapás végkimenetele. A második játékrészben kapartak ugyan a hazaiak, elsősorban Akeem Richmond (21 pont, 4 lepattanó), Michael Zangari (16 pont, 4 lepattanó) és Caleb White (13 pont, 6 lepattanó) hármasa révén, ám ez ezúttal csupán az eredmény szorosabbá tételéhez volt elengedő.  

A nap embere:

A nap játékosa címet ezúttal a Canisius (8-5) spílere Billy Baron érdemelte ki, aki a Notre Dame (9-4) elleni 87-81 arányban elvesztett mérkőzésből 33 ponttal, 6 lepattanóval, 5 gólpasszal és 6 labdaszerzéssel vette ki a részét.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus