Legyél te is a magyar Eb-csapat tagja!

Mint ismeretes, júniusban Magyarország Romániával közösen rendezi az idei női kosárlabda Európa-bajnokságot. A női Eb magyar önkéntes csapatába "játékosokat" keresnek. Ez a csapat ráadásul - nem kis vonzerő lehet - koedukált, tehát fiúk, lányok vegyesen lehetnek a tagjai.

Mint ismeretes, a fővárosban zajlanak majd június 22-29. között az Európa-bajnokság végső küzdelmei, a negyeddöntők, az elődöntők, a helyosztók, a bronzmérkőzés és a döntő. Egy ilyen nagy volumenű viadal zökkenőmentes lebonyolításához elengedhetetlen nagy számú önkéntes segítsége, jelenleg zajlik a toborzás. Ezen önkéntesek pedig amellett, hogy különböző feladatokat ellátva közreműködhetnek a nyár legnagyobb sportrendezvényén, akár testközelből, játék közben is láthatják Európa legjobb női kosarasait.

Röviden nézzük, milyen feladatokra keresnek önkénteseket a szervezők. Nyelvtudással rendelkező fiatalokra, többek között mint csapatkísérőkre számítanak. Ők nem csupán kísérik a csapatokat, hanem ha valami kérésük van a vezetőknek, játékosoknak, azok teljesítésében próbálnak segíteni. Szükség van az önkéntesek segítségére az akkreditációs pultnál, a VIP-helyiségben, büfékben, sőt a játéktér közelében is - egy-egy ütközés után megtisztítani a pályát az izzadtságcseppektől. De kell önkéntes ahhoz is, hogy a doppingvizsgálatra eljussanak a kijelölt játékosok, szóval a feladatok sokrétűek, változatosak.

Ami nagyon fontos, olyan önkéntesekre van szükség, akik nap közben ráérnek - ezért gondolnak a szervezők elsősorban egyetemistákra.

Az Európa-bajnokság szervezői elegáns egyenruhába bújtatják majd az önkénteseket, s a pólókat, cipőket, sortokat természetesen, akár mintegy emlékül is - megtarthatják.

A jelentkezési lapok itt elérhetőek!

A kitöltött jelentkezési lapokat a volunteerEBW2015@hunbasket.hu címre várják a szervezők.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus