Egy elfelejtett szezon: az 1993-94-es Chicago Bulls

A két three-peat elhomályosította a köztük lévő rövid chicagói időszakot, különösen az 1993-94-es szezont - pedig egy új sztár született, a Bulls "megszállta" az AS gálát, és az újjáformálódó gárdát egy negyed választotta el a főcsoportdöntőtől. 

Nagylelkű támogatásaitokból összegyűlt a Kezdő5.hu működésének április havi fedezete, amit a szerkesztőség úgy is szeretne megköszönni, hogy a támogatói felületünkre feltöltött hosszabb blogjainkból néhányat nyilvánosan elérhetővé teszünk a következő napokban.

Köszönjük eddigi támogatásaitokat, kérünk benneteket, hogy amennyiben lehetőségetek van, továbbra is támogassatok bennünket, hogy az oldal túlélhesse az előttünk álló nehéz időszakot (részletesen itt).

 

Ma a Chicago Bulls feledésbe merült 1993-94-es szezonjáról olvashattok egy blogot Hegedűs Róbert szerkesztőnktől -  íme a kedvcsináló, illetve a link, ahol megtekinthetitek teljes terjedelemben. A szerzőről annyit érdemes tudni, hogy csapataiban a Pippen játéka iránti tiszteletből igyekszik megszerezni a 33-as mezt. 

 

"1993. június 21-én Michael Jordan a Bulls sorozatban harmadik bajnoki parádéján közölte az egybegyűlt pár százezer rajongóval: “az a végzetem, hogy ugyanitt álljak negyedjére is”. 1993. október 6-án bejelentette (első) visszavonulását. Egy hónappal a szezon novemberi kezdete előtt a Chicago Bullsnak olyan helyzettel kellett szembenéznie, amivel soha senki nem találkozott korábban az NBA-ben. Ez a “hátrahagyottak” története. "

 

A cikket ide kattintva olvashatjátok el.

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus