19:00-tól Hornets-Suns, két meccs a Sport TV-n

A Nuggets-Hawks rangadó is jónak ígérkezik, mutatjuk, hogy mi lesz a program.

Charlotte Hornets - Phoenix Suns 19:00 (22:45-től Sport 2)

Ez kifejezetten jó mérkőzés lehet, hiszen a Suns továbbra is nyugati második, míg a Charlotte nagyon egyben van mostanában és remek formát fut: az utóbbi három találkozóját megnyerte, legutóbb a Heat elleni ki-ki meccset is behúzta. Ugyan LaMelo Ball nincs, de otthon a Rozier-Graham-Monk trióra építve most is lehet keresnivalója a gárdának, és bár az esélyesebb még idegenben is a Phoenix, de Devin Bookeréknek pörögni kell ahhoz, hogy ezt érvényesíteni is tudják - egyet-egyet botlottak mostanában, és bár legutóbb megverték a Torontót, de oda kell figyelniük. Nem mellesleg a felek idei előző találkozóját a Charlotte meg is nyerte Phoenixben 124-121-re, ezt is jó észben tartani - új sérült egyik oldalon sincs, a megszokott keretekkel feszülnek egymásnak a felek. 

Toronto Raptors - Portland Trail Blazers 01:00 (Sport 2)

A mérkőzés pikantériáját a pár napja egymással meghúzott csere adja, hiszen a Raptors odaadta Norman Powellt a Trent Jr.-Hood párosért, a Blazersnél pedig sokat várnak tőle, és a bemutatkozása rögtön kiválóan is sikerült, hiszen 22 ponttal debütált. A Portland alapvetően előrébb tart ellenfelénél, Jusuf Nurkic is visszatérhetett már, a hírek szerint most már Damian Lillard is játszhat, úgyhogy nagyon hosszú idő után talán teljes kerettel állhatnak fel a vendégek, és ha ez így lesz, akkor idegenben is ők az esélyesebbek. Ezzel együtt persze egy jól pörgő, jól védekező Toronto képes lehet a győzelemre, jobb ez a csapat a tabellán elfoglalt helyénél, de legutóbb sem volt meggyőző, és természetesen azért nem véletlenül áll ott, ahol. Ha Lillard mégsem játszik (hivatalosan kérdéses a szereplése), az nyilván jelentősen növeli Lowryék esélyeit, meglátjuk, hogy mire mennek egymással a felek. 

Denver Nuggets - Atlanta Hawks 03:00

Ez rangadó lesz, a Nuggets nyilván ligaelit csapatnak számít, főleg otthon, és bár nincs kirobbanó formában, de nehezebb meccseken is talál megoldást a győzelemre, úgyhogy nincs mitől tartania. A Hawks egy szép győzelmi széria, majd két vereség után összeszedte magát és legutóbb remek támadójátékkal javított, azzal a teljesítménnyel most is bőven lesz esélye, és idén egyszer már meg is verte a Denvert a gárda. Kiváló párharcokra számíthatunk centerposzton, ahol Nikola Jokics emberére akadhat Clint Capelában, míg egyes poszton Jamal Murray és Trae Young feszülhet egymásnak - a vendégeknél Lou Williams még nem lesz ott a parketten, a hazaiaknál viszont Aaron Gordon és JaVale McGee is debütálhat. 

Los Angeles Lakers - Orlando Magic 04:00

A Lakers legutóbb megtörte a vereségsorozatát és most is nagyon fontos lenne, hogy nyerjen, ami a jelenlegi kiürített Orlandóval szemben még a James-Davis páros nélkül is kötelező feladatnak tűnik. A mostani Magic kerete talán a liga leggyengébbje, úgyhogy még két szupersztár hiányában is esélyes lesz a tartalékos Los Angeles - a Schröder-Harrell duóra alapozva legutóbb is volt annyi támadójátékuk, ami a védekezésük mellett kellett, és ha most is tudnak úgy pörögni hátul, akkor meglepődnénk, ha ez a Magic azt le tudná gyűrni. 

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus