A Bucks és a Clippers is megkezdi a szezont

A Milwaukee Philadelphiába látogat, a LAC pedig a Lakers ellen játszik városi rangadót – ez utóbbit a Sport TV is közvetíti. 

Philadelphia 76ers - Milwaukee Bucks 01:30

A Sixers már megkezdte a szezont, de kikapott Bostonban: ugyan James Harden remekelt és Joel Embiid is hozta magát, de a kispad harmatosnak bizonyult és főleg a védekezésük volt még eléggé "előszezonos". Most a Bucks ellen, otthon ennél több kell majd tőlük, de már átestek a bemelegítésen, ennyivel mindenképpen a Milwaukee előtt járnak és a hazai pálya is őket segíti. A vendégeknél nem lesz ott még egy ideig Khris Middleton és Pat Connaughton, viszont bevethető állapotba hozták Wes Matthewst és Giannis Antetokounmpóval természetesen mindig, mindenhol van esélyük - persze Harris, Tucker vagy Embiid ellen azért kemény estére készülhet a görög, de cserébe Embiidnek sem lesz egyszerű dolga vele és Brook Lopezzel, míg Harden Jrue Holiday "kezelésére" számíthat. 

 

Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers 04:00 (Sport 1)

A Lakers pocsék játékkal és sima vereséggel rajtolt a GSW ellen, ugyan LeBron James és Anthony Davis is összekaparta a jó statisztikákat, de ez csak a szépítésre volt elég, meglátjuk, hogy másodjára tudnak-e gördülékenyebben játszani és/vagy egy fokkal keményebben védekezni. A Clippers papíron erősebb csapat, viszont most kezd és eléggé sötét lónak számít jelen pillanatban, hiszen Kawhi Leonardöt egy éve nem láttuk és nem is fogják most még agyonerőltetni, kettes-hármas poszton tele vannak jó játékossal, akiket majd valahogy használni kell és John Wallt is érdemes lesz majd figyelni - bár állítólag egyelőre a padról jön. A Lakers annyival előrébb tart, hogy a bemelegítésen már túl van, meg is kapta az első pofont, a Clippers talán még kicsit tapogatózósabb lehet, a szerepeket, a rotációt és az egyéni formákat is tisztázni kell így az első meccsen, meglátjuk, hogy ez hogyan sikerül. Náluk elvileg nincs sérült (Reggie Jackson játszhat), míg a Lakersnél Schröder és Bryant nem lehet ott a parketten. 

 

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus