A Clippers ellen tenné tökéletessé túráját a Boston

Jön az idei negyedik Jazz-Thunder - back-to-backet játszik a Houston és a Toronto - ki-ki meccs Brooklynban - mutatjuk a mai beharangozót.

 

Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors 00:00

A Raptors back-to-backet játszik egy parádés miami győzelem után, most pedig a tervek szerint a kiültetett Kawhi Leonard is pályára kerülhet, úgyhogy abszolút kötelező lenne a győzelem a csapat számára - főleg, hogy a Bucks továbbra is botladozik, másfél meccsre közelíthet Nick Nurse alakulata. A Cavset leírni továbbra sem lehet, idegenben is voltak jó meccseik Kevin Love-éknak, most pihentebben, otthon, ha a Raptors nem fog ki megint egy tegnapi dobóformát, akkor okozhatnak kellemetlenséget a természetesen jóval esélyesebb vendégcsapatnak. Larry Nance Jr. nem játszhat, ez mondjuk nem segít nekik, de ha Clarksonék triplái ülnek, akkor van bennük annyi, hogy megnehezítsék a fáradtabb Toronto dolgát.

Washington Wizards - Sacramento Kings 00:00

Mindkét csapatnak nagy szüksége lenne a sikerre, de lehet, hogy már az is hiábavaló, ha nyerni tud, mert a Wizards a keleti, a Kings pedig a nyugati playoffról kezd lecsúszni - most már minden győzelem létfontosságú mindkét csapat számára. Jó formában viszont egyik sincs, a Wizards két hazai kötelező után elvesztett két idegenbeli meccset, a Kings csak a New Yorkot verte mostanában, de nem túl magabiztos játékkal, meglátjuk, hogy melyik együttes tud felpörögni. A hazai pálya a fővárosiakat segíti, otthon jóval magabiztosabbak Bradley Bealék, mint vendégként és a Sacramentóban egyáltalán nincs meg az az átütőerő mostanában, ami a szezon korábbi szakaszában a sikereket hozta. Pont és tűzerő mondjuk mindkét gárdában akad, meglátjuk, hogy melyikük fog ki esetleg egy extra dobóformát.

Brooklyn Nets - Detroit Pistons 00:30

Kiélezett keleti összecsapás, amelyre a Detroit back-to-back érkezik - előző délután a Chicagót gyűrte le a gárda parádésan játszva és Dwane Casey valamelyest azért figyelt is a játékpercekre, meglátjuk, hogy mennyire lesznek frissek Andre Drummondék. A Nets összekapta magát, az elmúlt három mérkőzését megnyerte, legutóbb Atlantában nyert, most frissebben, otthon szintén jó esélyei lehetnek, a tét pedig nem kicsi, hiszen jelenleg fél meccsel van előrébb a Detroit, hazai siker esetén helyet cserélnek a keleti hatodik-hetedik helyen. Alapvetően a Pistons komplettebb, jobb csapat az elmúlt hetekben, de a fáradtság és a Brooklyn javuló formája ezt ellensúlyozhatja.

Houston Rockets - Charlotte Hornets 1:00

A Rockets back-to-back lép pályára a dallasi győzelem másnapján, ahol azért nem játszott túl jól a társaság, legalábbis támadásban - hátul megfelelő volt Chris Paulék intenzitása, ezért tudtak nyerni, elöl viszont nagyon nem találták a ritmust. A Hornets ellen ennél azért valószínűleg több kell majd tőlük támadásban, meglátjuk, hogy fáradtabban, de otthon mit mutat majd a Houston, amely ezzel együtt természetesen favoritnak számít zsinórban nyolc siker után. A Charlotte egy-egy győzelem mellett túl sok sikert nem könyvelhetett el mostanában, főleg idegenben (9-22) nem jó a társaság, ráadásul Parker, Lamb és Kidd-Gilchrist sem teljesen egészséges, bár a hírek szerint mindegyikük vállalhatja a játékot.

Utah Jazz - Oklahoma City Thunder 2:00

Jön a csoportrangadó negyedik felvonása azok után, hogy az előző hármat mind a Thunder nyerte, igaz, ebből kétszer is egyetlen pont döntött - most viszont egyik fél sincs jó formában, a Jazz háromból kétszer bukott, az OKC pedig nyolcból hatszor, egyik oldalon sem ideális a helyzet. A vendégek szériája azért régebb óta tart és Paul George visszatérése sem segített rajta, a Portlandet viszont elverték, ahol megmutatták, hogy továbbra is megvan bennük a potenciál - most hasonló teljesítményre lesz szükségük, ha a Utah-t is "ki akarják söpörni" 4-0-lal. A hazaiaknál Ricky Rubio sérült és nem is fog játszani, nélküle azért megint alakítgatni kell a játékot, ha Adams megnehezíti Gobert dolgát, George-ék pedig a periméteren elvégzik a melót, akkor limitálhatják Mitchellék játékát és a túloldalon a két szupersztár a javukra döntheti el a küzdelmet.

Los Angeles Clippers - Boston Celtics 3:30

A Boston nagyon elkapta a fonalat, 3-0-ra áll nyugati túráján, ez pedig már a záró meccs ezen a kiránduláson, hirtelen minden szép lett a csapatnál és egy újabb győzelemmel már fél meccsre megközelíthetik a Pacerst, egyre pedig az akadozó Phillyt, hirtelen ott toporoghatnak a keleti harmadik hely kapujában. Viszont a Clippers is remek formában van, az előző négy meccsét zsinórban megnyerte, legutóbb az OKC-t is két vállra fektette, most otthon, valamelyest frissebben minden esélye meg lehet arra, hogy a Celticset is lenyomja. Idei első meccsüket Bostonban is nyerte a LAC, de azóta persze sok minden változott - jelenleg annyi az aktuális, hogy Jayson Tatum válla fáj és lehet, hogy nem tudja vállalni a játékot.

A mérkőzésekhez élőképes streamet ezen, vagy ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus