A Jazz és a Clippers is folytatná a nagy szériáját

A Los Angelesnek erősen tartalékosan kellene ezt megtennie, a Utah viszont otthon fogadja a New Yorkot - közben John Wall először találkozik a Beal-Westbrook párossal és a Washingtonnal.

 

Atlanta Hawks - Los Angeles Clippers 01:30

A Clippers a liga egyik legjobb formában lévő csapata sorozatban hét győzelemmel, viszont most a kontaktkutatás miatt sem Kawhi Leonard, sem Paul George nem áll rendelkezésre, míg Pat Beverley sérülés miatt fogja kihagyni a találkozót. Így azért bőven lehet esélye a Hawksnak, mert a "maradék" Clippers-keretből eléggé hiányzik a pont, Lou Williamsnek, vagy Luke Kennardnak elég komoly szerepe lehet, ha érdemi támadójátékot szeretnének. Az Atlanta három győzelem után kikapott a Hawkstól úgy, hogy Trae Young és Clint Capela sem állt rendelkezésre és az ő játékuk Danilo Gallinariéval együtt kérdéses - nyilván attól függnek az esélyeik, hogy velük végül mi lesz. 

Houston Rockets - Washington Wizards 02:00

A Rockets legutóbb nagyon jó csapatjátékkal tudott győzelmet aratni és most szeretne erre ráerősíteni egy pikánsnak ígérkező meccsen: John Wall őszig a Wizards ikonja volt hosszú éveken át, most a Rockets mezében először találkozik volt csapatával és Bradley Beallel, a túloldalon pedig a Houstonból hamar elvágyódó Russell Westbrook próbál bizonyítani. A fővárosiak egyelőre finoman szólva nem jók, legutóbb a hosszú szünetből visszatérve sem játszottak jól, de azért a Rockets legutóbbi sikerét sem kell túlgondolni, meglátjuk, hogy kinek lesz jobb napja. A hazaiaknál Christian Wood nem játszhat, míg a vendégeknél Neto pályára lépése kérdéses. 

Utah Jazz - New York Knicks 03:00

Ha a Clippersről leírtuk, hogy a liga egyik legjobb formában lévő csapata, akkor most hozzátehetjük, hogy a másik pedig a Jazz, amely zsinórban nyolc siker után igyekszik begyűjteni a kilencediket. A hazaiaknál minden rendben van, parádésan dobnak, jól védekeznek, le vannak osztva a szerepek, működik a rendszer, most nincsenek sérültjeik sem, minden adott az újabb győzelemhez, azt viszont ne feledjük, hogy ez a Knicks idén egyszer már legyőzte Mitchelléket. Akkor New Yorkban jobbak voltak Julius Randle-ék, akik viszont az előző két meccsüket elvesztették és elég ingadozó formát mutatnak - ráadásul nehéz idegenbeli túrán vannak, melynek ez már a negyedik állomása lesz. A vendégeknél Reggie Bullock nem fog még játszani, a hazaiaknál pedig Favors az egyetlen, aki szerepel a sérültjelentésben és szerep jutna neki a rotációban.

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus