A söprés elkerüléséért játszik a Bucks, az egyenlítésért a Lakers

21:30-tól azért lép pályára a Milwaukee, hogy ne essen ki 0-4-gyel a Miami ellen - hajnalban a Sport TV is közvetíti a Lakers-Rockets második összecsapását.

 

Miami Heat - Milwaukee Bucks 21:30

Már az előző meccsre is úgy mehetett ki a Milwaukee, hogy az életéért játszik, de most már abszolút ez a helyzet, hiszen vereség esetén egy rendkívül kínos 0-4-gyel mehetne haza a ligaelső. Legutóbb azért három negyeden keresztül rendben volt a csapat, de aztán jött egy borzalmas leolvadás a záró etapban, így 0-3-ra állnak, ahonnan még soha senki nem jött vissza, igaz, ezt nem azt jelenti, hogy mindenki ki is esett 0-4-gyel - a becsületgyőzelem mindenképpen benne van a Bucksban, sőt, Giannis Antetokounmpo szerint akár a sorozatban négy siker és a továbbjutás is reális lehet. A Heat nem az a csapat, amely elbízza magát és túl lazára veszi a találkozót, de ettől még benne van, hogy a Milwaukee élesebb lesz, tudat alatt is lehetnek kicsit tompábbak Jimmy Butlerék. Kérdés, hogy Kelly Olynyk játszhat-e náluk, ő legutóbb sérült volt, így előkerült Myers Leonard, aki 0 pontot és 0 lepattanót tett hozzá, Olynyk triplái azért nem jönnének rosszul. Mindenképpen benne van, hogy szépít a Bucks, a 4-0 azért nagyon erős lenne ebben a párharcban, főleg hogy a harmadik meccsen Giannisék már javultak, de ehhez azért Mike Budenholzer sokat kritizált meccselésének és a tripladobásnak sem ártana javulni. Antetokounmpo játéka kérdéses a mérkőzésre, de a jelenlegi helyzetben várható, hogy pályára fog lépni.

A párharc állása: 3-0 a Heat javára.

Los Angeles Lakers - Houston Rockets 02:30 (Sport 2)

Az első mérkőzésen a Houston sebessége és energiája más szinten volt, mint a Lakersé, az történt, amit James Hardenék akartak, akik elképesztően jól védekeztek, majd a negyedik negyedben egy futással le is lépték ellenfelüket. Most a Los Angelesnek kell válaszolni, LeBron James azt mondta, hogy a Rockets aktív védekezése és tempója egész más volt a valóságban, mint a videón, de most már megtapasztalták, megérezték, úgyhogy felkészülnek belőle - muszáj is lenne visszavágniuk, egy újabb vereség után azért nehéz helyzetbe kerülnének. Ehhez támadásban sokkal jobban kellene használniuk a magasságukat, a benti embereiket, Anthony Davist, de Jamestől is több kell, hogy működjön a támadójáték - az már csak zárójeles megjegyzés, hogy a 30% alatti triplázás ezen a szinten már kevés lesz akkor is, ha ez a Lakers nem ebben erős. Ha megmarad Russell Westbrookék energiája, akkor nehéz dolga lesz a LAL-nak, de megvannak a fegyvereik, az erényeik, meg kell oldaniuk a feladatot.

A párharc állása: 1-0 a Rockets javára.

A mérkőzésekhez élőképes streamek itt találhatók!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus