A Spurs ellen oktatott a Houston, rangadót nyert a Nuggets és a Lakers

31 ponttal nyert San Antonióban a magára találó Rockets - a Dallast verte a LAL - egy ponttal győzött Portlandben a Denver - remekelt a Philly, a Boston, a Detroit és az OKC - dupla hosszabbítás után győzött a Memphis.

Idei talán legjobb teljesítményét nyújtotta a Rockets San Antonióban, James Hardenék látványos játékkal arattak kiütéses győzelmet az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) ma hajnali játéknapján. Szintén könnyedén nyert a Sixers, a Thunder, a Pistons és a Celtics, a Lakers a Dallas ellen, a Nuggets pedig Portlandben nyert nagyon fontos rangadót, míg a Grizzlies két hosszabbítás után gyűrte le a Brooklynt.

Visszajátszás: kincset találtak Memphisben - videók

Boston Celtics - Cleveland Cavaliers 128-95

Nem adott esélyt a Boston. Könnyedén és látványosan kosárlabdázott a hazai alakulat, a Pelicans elleni 124 pont után most 128-cal szezoncsúcsot szórt Brad Stevens gárdája és úgy fest, hogy rátalált valamire támadásban - pedig Jaylen Brown és Al Horford sem játszott, helyettük Marcus Smart és Marcus Morris került be a kezdőbe. Végleg a harmadik negyedben döntötte el a győzelem sorsát a Celtics, akkor 6/8 triplát bombáztak be és 39-20-ra nyerték azt a játékrészt, itt már a harminc pontot verdeste a különbség - összességében 17/31 triplát süllyesztettek el, de közben 54-32-re nyertek a festékből is, mindenhol dominálni tudtak. Egyénileg Kyrie Irving (29 pont, 11/15 mezőnyből, 5/7 tripla, 27 perc) játékát érdemes leginkább kiemelni, de heten is elérték a tízpontos határt, most mindenki hozzátette, amit kellett, úgyhogy sorozatban második sima győzelmüket aratták, így utazhatnak Minnesotába.

Burks debütált. Első Cavs-meccsét játszotta a Korver-cserében Clevelandbe érkező Alec Burks és az ő számaira nem igazán lehet panasz - 15 pontot szórt a padról beszállva, kiharcolt 8 büntetőt, leszedett 6 lepattanót, kiosztott 4 gólpasszt és ellopott 2 labdát, új csapata egyik legjobbja volt. Ez mondjuk nem volt nagy fegyvertény, mert nem igazán akadt kiemelkedő egyéni teljesítmény a vendégeknél, minden téren messze elmaradtak a Bostontól és teljesen esélytelenül szenvedtek vereséget, így 3-11-gyel zárták novembert.

A Celtics legjobb dobói: Irving 29/15, Morris 15/6, Hayward 14/3
A Cavaliers legjobb dobói: Clarkson 16/9, Burks 15, Sexton 15

Charlotte Hornets - Utah Jazz 111-119

Dobófesztivál. A Charlotte annyira arra figyelt, hogy kontrollálni tudja a festéket, hogy sokszor teljesen feladta a perimétert, a Utah pedig valósággal szétlőtte ellenfelét a triplavonalon túlról - ez volt a mérkőzés kulcsa, hiszen 18 hármast vágott be Quin Snyder alakulata és a fontos pillanatokban mindig betalált kintről. Ebben nagy szerepe volt a kispadról szenzációsan beszálló Jae Crowdernek (24 pont, 7 gólpassz, 6/10 tripla), illetve a Jazzben debütáló Kyle Korvernek, aki első meccsén rögtön 14 pontot és 4/6 triplát tett be a közösbe, a záró etapban is volt nagyon fontos dobása, azonnal megmutatta, hogy mennyire értékes. A helyzeteket elsősorban Donovan Mitchell (30 pont, 6 gólpassz) kreálta, ő volt a csapat vezére, a palánk alatt pedig Rudy Gobert (20 pont, 17 lepattanó, 4 blokk) gondoskodott arról, hogy végig nagyon figyeljenek arra a területre a hazaiak - a remek első negyed után volt egy kis hullámvölgyük Rubióéknak, de a negyedik játékrészben már kézben tartották a dolgokat, úgyhogy fontos idegenbeli győzelemmel gazdagodhattak.

Bajban volt a Hornets. Egyébként is nagyon a festékre figyelt védekezésben a Charlotte, de még inkább így volt ez a második negyed után, amikor Cody Zeller bordasérüléssel kivált - innentől elég sokat small-balloztak, Gobert-t pedig sokszor csak duplázásokkal, csapdákkal tudták megállítani. Ezekből viszont a Jazz szépen kipasszolgatta és megjáratta a labdákat, aztán bedobálta a hármasokat, a dobópárbajban pedig most nem tudták felvenni a harcot a hazaiak, Kemba Walker nem játszott extrát és bár a Lamb-Parker páros mindent megtett, ez most kevésnek bizonyult.

A Hornets legjobb dobói: Lamb 24/6, Walker 21/3, Parker 20
A Jazz legjobb dobói: Mitchell 30/6, Crowder 24/18, Gobert 20

Detroit Pistons - Chicago Bulls 107-88

Carter Jr. egyedül maradt. Kizárólag az újonc magasember játszott jól a vendégeknél, ő beszórt 28 pontot 11/18-as mezőnymutatóval, leszedett 7 lepattanót és kiosztott 3 blokkot is, elöl-hátul egymaga nyújtott elfogadható teljesítményt - főleg támadásban volt botrányosan gyenge körülötte a csapat, rajta kívül csak Jabari Parker érte el a tíz pontot (szörnyű hatékonysággal), csapatszinten pedig 14,3%-kal sikerült beszenvedniük három darab triplát. Így természetesen nem lehetett esélyük a győzelemre, az első negyed után komoly hátrányban voltak és nem tudták megszorítani a Detroitot, most pedig back-to-backre utaznak Houstonba.

A back-to-back első fele megvan. A Bulls után másnap a Golden State-et fogadja a Detroit és természetesen ez volt a kötelező része ennek a back-to-backnek, amit különösebb probléma nélkül be is húzott a hazai alakulat. Az első félidőben Reggie Jackson villogott (20 pont, 6/8 tripla), összességében pedig ismét a két magasember, Blake Griffin (20 pont, 10 lepattanó, 5 gólpassz) és Andre Drummond (19 pont, 20 lepattanó, 2 labdaszerzés, 4 blokk) játékára építhettek - Carter Jr. ellen kicsit küzdeniük kellett, de a többieket levették a pályáról, így a 34-21-re behúzott nyitó játékrész után nem forgott veszélyben a győzelmük. A negyedik negyedben már pihenőt is kaptak a kezdők, hogy valamivel frissebbek legyenek a GSW ellen, bár Dwane Casey szerint amikor egy ilyen csapatot fogadnak otthon, akkor az energiával nem szokott probléma lenni.

A Pistons legjobb dobói: Jackson 20/18, Griffin 20/6, Drummond 19
A Bulls legjobb dobói: Carter Jr. 28, Parker 12

Philadelphia 76ers - Washington Wizards 123-98

Pihenős, láblógatós. Még csak nem is dobott jól a Sixers, de ezúttal erre sem volt szüksége a hazai alakulatnak, ugyanis az első félidőben így is annyira szétszedte ellenfelét Brett Brown együttese, hogy húsz pont feletti előnyt épített ki, innentől pedig a tréner szépen ki is ültette a kezdőit - 22-25 percet játszott az első sor, sőt, JJ Redick mindössze 19-et töltött parketten. Ez az egyéni statisztikáknak nem tett jót (bár Embiid 16 ponttal, 15 lepattanóval és 3 blokkal zárt így is...), de az egészségnek és a frissességnek biztosan, az első félidőben pedig volt annyi látványos, oda nem nézős, hát mögötti, láb közötti passzuk és megoldásuk, hogy a közönség sem moroghatott nagyon amiatt, hogy a cseréket kell nézni a meccs végén. A nagyszünet után már 35 pont is volt a különbség, egyáltalán nem voltak egy súlycsoportban a felek, így a Philly sorozatban második kiütéses győzelmét húzta be és jelenleg ligaszinten az 5. helyen áll.

Gyenge volt a Wizards. Sem Dwight Howard, sem Otto Porter Jr. nem léphetett pályára a vendégeknél, John Wall betlizett (11 pont, 6/15 mezőnyből), Markieff Morris 1/10 dobását tudta a gyűrűbe küldeni, megint agyonverték őket lepattanózásban és minden másban is - Scott Brooks szerint a Sixers gyorsabb, lendületesebb, pontosabb volt és minden területen lejátszotta őket. A második félidőben már ő sem erőltette a kezdőket és pihenőt adott nekik, hiszen back-to-back fogadják a Brooklynt, ahol most már javítaniuk kellene, mert az egymás után érkező két kiütéses vereség azt mutatja, hogy ismét szétestek. 

A 76ers legjobb dobói: Embiid 16/3, McConnell 15/3, Redick 14/3
A Wizards legjobb dobói: Beal 19/6, Rivers 15/9, Bryant 12

Brooklyn Nets - Memphis Grizzlies 125-131 - két hosszabbítás után

Conley és Jackson döntött. Marc Gasol nem 100%-os állapotban vállalta a játékot a vendégeknél, így ő most nem dominált (bár hasznosan és jól játszott), volt azonban két olyan csapattársa, akik a Grizzlies élére álltak és extra teljesítménnyel szállították a győzelmet. A memphisi védekezés ezúttal sem igazán állt össze, nem is voltak jobbak a Brooklynnál és a rendes játékidő végén kis híján ki is kaptak, hiszen az utolsó percben hét ponttal égtek, de ekkor jött az újonc Jaren Jackson Jr.: előbb bevert egy clutch triplát faulttal együtt, hozzátette a büntetőt is, majd a Nets eladott labdája után még egy nagyon távoli hármast is elsüllyesztett, ezzel hosszabbításra mentett - igaz, ehhez Mike Conley blokkja is kellett a Brooklyn utolsó játékánál. Az első ráadás végén is a Netsnek állt a zászló, de ott Conley-é volt az utolsó szó, majd a második túlórában az irányító már nem bízta a véletlenre a dolgot: csapata 14 pontjából 13-at ő szerzett ebben az időszakban és ezzel győzelemre vezette övéit. Conley végül 37 ponttal és 10 gólpasszal zárt, de az újonc Jackson 36 pontos, 8 lepattanós meccse is szenzációs, főleg hogy ilyen fiatalon eddig csak LeBron James és Kevin Durant jutott el 30 pontig - a Grizzlies három vereség után óriási küzdelemben tudott javítani, következőleg majd Philadelphiába utazik. 

Ezt hogyan vesztette el a Nets? A rendes játékidő végén már kézben volt ez a meccs a hazaiaknak 51 másodperccel az órán, hétpontos előnnyel, de Jackson mindkét triplája óriási volt, közte pedig amatőr hibát vétve eladták a labdát egy bedobásnál, hogy aztán az utolsó támadásukat se tudják befejezni, hiszen Conley-tól kaptak egy blokkot. Az első hosszabbításban is ők voltak jobbak, de ott is a kulcsszituációkban sorra követték el a hibákat, a végén megint eladták a labdát, úgyhogy törvényszerű volt, hogy a második ráadásban vereséget szenvedjenek - pedig D'Angelo Russell egymaga nyolc pontot szórt ebben az időszakban, de Conley ekkor már túldobta. A 16 bedobott hármas és a 30 kiharcolt büntető is szép, voltak nagyszerű egyéni teljesítményeik, de egyetlen clutch játék hiányzott ahhoz, hogy tényleg meg is nyerjék azt a meccset, amelynek nagy részében jobbak voltak ellenfelüknél - így viszont zsinórban ötödször is kikaptak és egyre mélyebbre kerülnek.

A Nets legjobb dobói: Russell 26/15, Carroll 21/12, Napier 18/6
A Grizzlies legjobb dobói: Conley 37/6, Jackson Jr. 36/9, Gasol 15/6

Miami Heat - New Orleans Pelicans 106-101

Kiütésnek indult. 12 éve nem látott első negyedet produkált a Miami, a jó védekezés mellett támadásban szinte minden beesett a floridaiaknak, akik nem sokkal a kezdés előtt úgy döntöttek, hogy a vörös mezüket veszik fel inkább, mert a Vice szerelésben csak a vereségeiket gyűjtögették eddig - kereken 20 ponttal vezettek egyetlen játékrészt követően, ez 2007 óta nem fordult velük elő hazai pályán. A második játékrészben is ez folytatódott, hamarosan 31 egységre hízott a különbség, a Pelicans csak a téglákat dobálta kintről, gyakorlatilag mindent rosszul csinált, míg a Heatnél Josh Richardson és a kispadról érkező Dwyane Wade is alkotott. Aztán 59-28-nál, nem egészen három perccel a nagyszünet előtt történt valami...

A végét szorossá tette a New Orleans. Alig másfél perc alatt egy 12-0-t rohantak a vendégek, amivel még a szünet előtt változtattak kicsit a hangulaton, majd a második félidőt Anthony Davis egyszemélyes 11-0-s etappal kezdte, itt már látótávolságon belülre került a gárda. Innentől egészen a meccs végéig rohamozott az együttes, Davis végül szenzációs számokkal zárt (41 pont, 15/23 mezőnyből, 9 lepattanó, 4 blokk), de hiába, utol végül nem tudták érni ellenfelüket - a hajrában már csak három pont volt közte, de a Heat éppen eleget tudott tenni ahhoz, hogy a végső dudaszóig megőrizze a vezetést. Az utolsó percben ehhez Richardson clutch kettesére és a Pelicans két elrontott dobására volt szükség, de a nehéz időszakát élő hazai alakulat végül kiharcolta a győzelmet, Alvin Gentry, a vendégek vezetőedzője pedig azt mondta, hogy közel tökéletesen játszottak a második félidőben, de akkora előnyt adtak, hogy már ez sem volt nekik elég, így el kell fogadniuk a vereséget.

A Heat legjobb dobói: Richardson 20/9, Wade 18/6, Olynyk 13/9
A Pelicans legjobb dobói: Davis 41/6, Holiday 21, Mirotic 15/9

Oklahoma City Thunder - Atlanta Hawks 124-109

Ezt most kintről nyerte meg a Thunder. Nem a megszokott módon alakult a meccs az OKC részéről, hiszen ezúttal egyáltalán nem a kemény, fizikális védekezéssel és a festék uralásával hozta a győzelmet, sokkal inkább az extra kinti dobóteljesítménnyel - a hatékonyságot tekintve a liga legrosszabbul triplázó csapata 18 hármast küldött a helyére 44%-kal. Az előnyt is így építette fel a gárda, a második negyedben 7/13 távolit süllyesztett el és ennek köszönhetően húsz ponttal vezetett a nagyszünetben, a fordulás után pedig már csak ezt kellett beosztania - igaz, a Hawks azért próbált rohamozni, de ezen az estén mindenre válaszolni tudtak a hazaiak egy-két jó kinti dobással. Russell Westbrook végül egy lepattanóval csúszott le a tripla-dupláról (23 pont, 9 lepattanó, 10 gólpassz), Alex Abrines 7/11 hármassal zárt, Paul George is eljutott 20 pontig és összesen hatan lépték át a tízes határt, úgyhogy a szokásoshoz képest könnyedebb, látványosabb játékkal hozta a kötelezőt Billy Donovan együttese, ezzel ott van a nyugati dobogón.

Young visszatérése nem sikerült tökéletesre. Trae Young, az Atlanta újonc irányítója ebben az államban nőtt fel, ide járt egyetemre és rengeteg OKC-meccsen volt ott nézőként, jól ismeri a csarnokot, a hangulatot, a szurkolókat, akik a bemutatásnál hangos ovációval köszöntötték. A fiatal aztán a pályán is inkább a publikumnak okozott örömet, mert 4/15-öt dobott mezőnyből és mindössze kilenc pontig jutott, nem igazán tudott bizonyítani Oklahoma Cityben és a Hawks összességében nem is nagyon tudott hozzászólni ehhez a találkozóhoz - a lazább Thunder-védekezés réseit igyekeztek kihasználni Collinsék, de ez most csak arra volt elég, hogy helytálljanak és tisztességes vereséget szenvedjenek. A bravúr így elmaradt, most jön nekik némi pihenő, aztán fogadják a Warriorst. 

A Thunder legjobb dobói: Westbrook 23/6, Abrines 21/21, George 20/9
A Hawks legjobb dobói: Collins 19, Len 19/9, Prince 15/6

San Antonio Spurs - Houston Rockets 105-136

Hello Houston, hol voltál eddig? Talán idén először játszott úgy a Rockets, ahogy a tavalyi szezont végigcsinálta, könnyedén, gyorsan, látványosan és eredményesen - eddig a győzelmeiknél is nagyrészt a védekezésükkel, vagy James Harden extrájával voltak sikeresek, de a csapatjáték talán most működött eddig legjobban. Harden (23 pont, 7 lepattanó, 10 gólpassz), Capela (27 pont, 12 lepattanó, 4 blokk), Gordon (26 pont, 7/11 tripla) és a visszatérő Paul (14 pont, 10 gólpassz) is azt csinálta, amihez legjobban ért, csapatszinten 22 tripláig jutottak, 32 gólpasszukra összesen 5 (!) eladott labda jutott és most megvolt a ritmus, a lendület, a sebesség - eddig a liga egyik leglassabban játszó csapata voltak idén, most viszont újra a tavalyi fordulatszámukon pörögtek. Ez pedig elég is volt ahhoz, hogy átgázoljanak a San Antonión, már az első negyedet 16 ponttal nyerték meg, a nagyszünetben 20 egység felett járt az előnyük, a záró etapot pedig közel 40 pontos különbséggel kezdhették meg, úgyhogy a kezdők kaphattak némi pihenőt is - talán ez volt az a mérkőzés, ami elindítja felfelé Mike D'Antoni alakulatát. 

Mélyponton a Spurs. A hazaiaknak minimális esélyük sem volt arra, hogy megszorítsák négy vereségből érkező ellenfelüket, sem elöl, sem hátul nem ütötték meg a szintet, így két nappal a 39 pontos minnesotai vereség után most 31-gyel kaptak ki és csak azért ennyivel, mert a végén kozmetikázni tudtak a Rockets cseresora ellen - ez viszont így is történetük második legsúlyosabb hazai veresége lett. Gregg Popovich csapata ebben a szezonban már negyedszer engedett legalább 135 pontot aktuális ellenfelének, pedig az ezt megelőző 22 évben ez összesen kétszer (!) fordult elő, ráadásul két meccsel van már az 50%-os mérleg alatt, amire utoljára 2009 novemberében, 4-6-nál volt példa - minden szempontból iszonyatosan mélyen vannak most Aldridge-ék és nem nagyon látni a kiutat.

A Spurs legjobb dobói: Aldridge 20, DeRozan 18, White 11/3
A Rockets legjobb dobói: Capela 27, Gordon 26/21, Harden 23/9

Phoenix Suns - Orlando Magic 85-99

Szegény embert az ág is. Nem elég, hogy a Suns a ligautolsó, ezúttal a csapat két alapembere, Devin Booker és TJ Warren is hiányzott sérülés miatt. Az első negyedben ez még nem okozott gondot, a másodikban viszont átvette a játék irányítását az Orlando, a negyedik negyedre pedig teljesen összedőlt a hazai rotáció. A hiányzók helyén kezdő Okobo-Jackson duó 9/32-vel célzott mezőnyből, mellettük Mikal Bridges is mindössze két egységig jutott, így hiába Ayton és Ariza elfogadható játéka, a Crawford vezette kispad időnként jó teljesítménye, összességében nem sok esélyük volt – zsinórban negyedszer kaptak ki. 

Kényelmes győzelem. Aaron Gordon jól tért vissza hátsérüléséből (18 pont, 8/12 mezőnyből), Vucsevicset nem nagyon tudta lelassítani Ayton (sem), 25 pontos-15 pattanós dupla-duplát gyártott, DJ Augustin és a padról beszálló, a negyedik negyed elején a döntő kosarakat beszóró Rossban is volt bőven pont, folyamatosan kosarakat tudtak szerezni, így különösebb izgulni valójuk nem akadt. Simán elbírták Fournier gyenge meccsét, hatmeccses túrájukon úgy is 2-3-mal állnak, hogy Aaron Gordon sérüléssel bajlódik – zárásként Miamiban léphetnek vissza az 50 százalékra. 

A Suns legjobb dobói: Ayton 19, Crawford 18/9, Ariza 10/3, Jackson 10.
A Magic legjobb dobói: Vucsevics 25/6, Ross 21/6, Gordon 18/3.

Los Angeles Lakers - Dallas Mavericks 114-103

Doncic gyenge dobásai ma nem fértek bele. Jobban kezdte a meccset a remek formában lévő Dallas, de Luka Doncic dobásai sem ekkor, sem később nem igazán ültek, és bár a játék többi szegmensében igyekezett hozzátenni (6 pont 2/13 mezőnyből, 6 pattanó, 5 gólpassz, 3 szerzett labda, 2 blokk), a helyére nem nagyon lépett fel senki. Ráadásul a másik playmaker, Dennis Smith Jr. is gyengélkedett, a harmadik negyedben pedig komoly gondba is került a Mavs. Itt még egyszer megrázta magát JJ Barea, aki több kosárral, illetve gólpasszal jelentkezett, Dwight Powell is szállította a pontokat, de a negyedik negyed közepére elfogytak a nyulak a Dallas cilinderéből, a vége pedig sima vereség lett. 

Kentavious Caldwell-Pope volt a mérleg nyelve. LeBron James átlagos volt ma (28 pont, 5 pattanó, 4 gólpassz), Kyle Kuzma csak a végére találta meg a dobásait, ráadásul a kezdőből McGee és Ball is faultgondokkal küzdött, ennek is köszönhető, hogy a Lakers az első félidőben nem tudott igazán felpörögni. A nagyszünetben aztán összekapták a védekezésüket, nagy nehezen sikerült magukhoz ragadniuk az előnyt, Ingram mellé Kuzma is feljavult, a kispadról pedig extrán hatékony volt Tyson Chandler (6/6 mezőnyből, 12 lepattanó). Caldwell-Pope a negyedik negyedben lépett elő, a meccset eldöntő futás főszereplőjévé vált: 90-86 után egy 15-3-mal került nyerő helyzetbe a Los Angeles, ebből a hátvéd 9 ponttal vette ki a részét. A hazaiak így végleg megállították a zuhanásukat, zsinórban másodszor győztek és vasárnap a Suns ellen tovább nyújthatják sorozatukat. 

A Lakers legjobb dobói: James 28/6, Ingram 19, Kuzma 15/9.
A Mavericks legjobb dobói: Barnes 29/12, Powell 17, Smith 13/3.

Portland Trail Blazers - Denver Nuggets 112-113

A borzasztó triplázás okozta a Portland vesztét. Az első félidőben agyonverték a Blazerst, 68 pontot szórt be a Denver, fordulás után aztán beindult a hazai csapat, jó védekezésekkel sikerült visszajönniük egylabdás végjátékra. Damian Lillard nem dobott jól (6/16 mezőnyből, 8 gólpassz), de összességében nem mozgatta rosszul a csapatot, a pontokat pedig szállította CJ McCollum (33 pont, 14/21 mezőnyből), Aminu (20 pont, 7/9 mezőnyből) és Nurkic (17 pont, 11 pattanó), és még a padról beszálló Leonard is eljutott 11-ig. A végjátékban azonban kijött az egész mérkőzésen látható gondjuk: távolról Lillardon és Aminun kívül gyakorlatilag mindenkinek bedeszkázták a gyűrűt, pedig több esélyük is volt a győzelemre. Az utolsó játéknál nagyon figyeltek arra a denveriek, hogy ne Lillard dobjon, ő szépen meg is passzolta az üresen álló McCollumot, aki azonban a negyedik triplakísérletét sem tudta bedobni – a vége így bosszantó vereség, amivel visszaestek a nyugati 6-7. helyre.

Gary Harris nagyon kellett. Két meccset hagyott ki a kezdőhátvéd, a visszatérése pedig parádésra sikeredett: 27 pontot, közte a végjátékban egy borzasztó fontos triplát tett a közösbe. Kellett is tőle a jó teljesítmény, mert Jamal Murray finoman fogalmazva sem állt a helyzet magaslatán: rettenetesen dobott, 6 másodperccel a vége előtt pedig nem tudott megfogni egy bedobást, kilépett a pályáról, így teremtve meg egy utolsó utáni esélyt a Portlandnek. Jokics átlagos meccsét Paul Millsap kompenzálta, egyrészt bevert 22 pontot és leszedett 10 lepattanót, másrészt három perccel a vége előtt helyretette a csapattársakat, ami Malone mester szerint igencsak kellett a mai sikerhez. A Denver ugyanis 17 pontos előnyben is volt, innen sikerült felengedni az ellenfelet, miután a kispadról egyedül Monte Morris szólt hozzá érdemben, így a kezdőötösnek masszív perceket kellett a pályán töltenie. A végén aztán szerencséje volt a Nuggetsnak az utolsó dobásnál, „hatpontos” meccset sikerült behúzniuk idegenben, és tapadnak a nyugati listavezető Clippersre – a mestervizsga most jön, Torontóba látogatnak.

A Trail Blazers legjobb dobói: McCollum 33, Aminu 20/6, Nurkic 17.
A Nuggets legjobb dobói: Harris 27/12, Millsap 22/6, Morris 16/6.

A tabella ezen a linken megtekinthető!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus