Boston-Brooklyn és Toronto-Miami a hajnali programban

De lesz Pacers-Sixers, Pelicans-Bucks, vagy éppen egy újabb Suns-Lakers és Nuggets-Blazers is - jöjjön az NBA-előszezon utolsó előtti játéknapja. 

Elérkeztünk az idei, meglehetősen rövid előszezon utolsó előtti játéknapjához, így a most pályára lépő csapatok számára ez mind az utolsó állomást jelenti az alapszakasz rajtja előtt. Lesznek érdekes párosítások, Keleten egymásnak feszül a legutóbb gyengélkedő Boston (Kemba Walker, Tristan Thompson és Daniel Theis nélkül), illetve a Kevin Durant - Kyrie Irving duót "bemozgató" Brooklyn, a Kyle Lowryt elvileg továbbra is nélkülöző Raptors, illetve a legutóbb erősen tartalékos, most elvileg legalább Goran Dragicot bevető Miami, vagy éppen a Victor Oladipo formájával törődő Pacers és a Doc Riversnél jól kezdő Sixers.

A Bucksnál tovább folyik a Giannis Antetokounmpo körüli formába hozás, a görög jól játszott eddig is, de a többiek nem igazán, a New Orleansnál pedig Zion Williamson váratlanul magas játékpercei okoztak meglepetést - a meccs érdekességét nyilván a két csapat cseréje okozza, Jrue Holiday eddigi együttese ellen bizonyíthat és a hírek szerint a Pelsnél most már Eric Bledsoe is bevethető lesz.

Lesznek még "visszavágók", a Knicks-Cavs, a Thunder-Bulls, a Nuggets-Blazers és a Suns-Lakers párharcokból is játszottak már egyet a napokban - a Chicago, a Denver és a LAL kifejezetten jó formát mutatott, meglátjuk, hogy ez megmarad-e.

A program:

Indiana Pacers - Philadelphia 76ers 00:00
Toronto Raptors - Miami Heat 01:00
New York Knicks - Cleveland Cavaliers 01:30
Boston Celtics - Brooklyn Nets 02:00
New Orleans Pelicans - Milwaukee Bucks 02:00
Oklahoma City Thunder - Chicago Bulls 02:00
Denver Nuggets - Portland Trail Blazers 03:00
Phoenix Suns - Los Angeles Lakers 04:30

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus