Boston-Milwaukee és Minnesota-Sixers rangadók hajnalban

Lesz Suns-GSW, Lakers-Mavs és Cavs-Heat is: ez vár ránk hajnalban.

14 mérkőzést rendeznek hajnalban az NBA alapszakaszában, köztük több érdekes rangadóval. A leginkább kiemelt meccset két bajnokesélyes vívja egymással, a Boston és a Milwaukee csap majd össze a Celtics csarnokában. A Boston vezeti Keletet, de éppen két napja kapott ki némi meglepetésre Charlotte-ban, hosszabbítás után, míg a Bucks mostanában jó formába lendült és zsinórban öt győzelmet aratott. A pikantériát Jrue Holiday helyzete adja, akit a Bucks elcserélt azért, hogy megkaphassa Damian Lillardöt, úgyhogy Holiday alighanem nagyon meg akarja majd mutatni, hogy Lillardöt megfogja, és hogy a Milwaukee rosszul döntött a cserével. A vendégeknél egyébként Crowder nem játszhat, a hazaiaknál pedig Tatum nem 100%-os, de a hírek szerint ott lesz a parketten.

Kiemelt meccs még a Minnesota és a Philadelphia csatája, a Sixers rossz formában van az utóbbi meccseken, jönnek a vereségek és kicsit megállt a játék, ráadásul úgy vív back-to-backet, hogy előző este hosszabbításban kapott ki a Cavstől, méghozzá hazai pályán. A Wolves viszont pihentebb, otthon játszhat, és 6-0-ra áll saját csarnokában, úgyhogy jelenleg inkább Edwardsék az esélyesek - nagy kérdés, hogy Embiid mihez kezd Gobert-rel, illetve hogy Maxey-ék mit tudnak mutatni fáradtan, leharcoltan, idegenben a liga legjobb védekezésével szemben.

Lesz még Suns-Warriors, ahova a Phoenix b2b érkezik, míg a GSW éppen legutóbb törte meg hosszú vereségsorozatát, viszont Draymond Green még mindig nem játszhat, és most idegenben lépnek pályára - bár eddig idegenben voltak jobbak, és a Sunsnál sem lesz Bradley Beal. Ez szoros és jó meccs lehet, mindkét félnek nagyon fontos lenne a győzelem.

A Lakers egy kiütéses és kicsit pihentetősebb győzelem után játszik back-to-backet a Mavs ellen, amely az utóbbi meccsein lelassult és sorra szenvedi el a vereségeket, itt is kiélezett csatára számíthatunk.

A tartalékos Cavs egy hosszabbításos b2b második felén fogadja a Miamit, viszont az ohióiak kiemelkedő formában vannak, ezt a Sixers elleni sikerük is bizonyította, így a fáradtság ellenére is jó esélyeik lehetnek a Chicagóban 1-1-et játszó Miamival szemben. James Harden és a Clippers másodszor is megpróbálja megverni a Spurst, a Kings a legutóbbi kínos vereség után vágna vissza a New Orleansnak, a Pacers és a Raptors is b2b lép pályára egymás ellen, a Denver pedig a remek formában lévő, viszont szintén "másnapos" Orlando otthonában igyekszik majd győzelmet aratni.

A hajnali program:

Charlotte Hornets - Washington Wizards 01:00
Orlando Magic - Denver Nuggets 01:00
Atlanta Hawks - Brooklyn Nets 01:30
Boston Celtics - Milwaukee Bucks 01:30
Cleveland Cavaliers - Miami Heat 01:30
Indiana Pacers - Toronto Raptors 01:30
Houston Rockets - Memphis Grizzlies 02:00
Minnesota Timberwolves - Philadelphia 76ers 02:00
New Orleans Pelicans - Sacramento Kings 02:00
Oklahoma City Thunder - Chicago Bulls 02:00
San Antonio Spurs - Los Angeles Clippers 02:00
Phoenix Suns - Golden State Warriors 04:00
Portland Trail Blazers - Utah Jazz 04:00
Los Angeles Lakers - Dallas Mavericks 04:30

 

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

Kérjük, hogy látogass el a Kezdő5 támogatói felületére, ahol plusz tartalmak várnak! Részletek ide kattintva!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus