Dallasba látogat a Nets, a Celticset fogadja a Lakers

A New York pedig San Antonióban akar javítani - mutatjuk, hogy mi vár ránk hajnalban. 

Dallas Mavericks - Brooklyn Nets 01:30

A Mavs pocsék formában van, az előző két hazai meccsén 90 és 91 pontot dobott, összességében kilencből hét vereségnél tart, úgyhogy ezek alapján mindenképpen a Nets az esélyesebb még idegenben is. Duranték legutóbb elbukták a Chicago elleni hazai rangadót, de idegenben eddig 8-2-re állnak, a játékuk alapja adott, a sztárjaik egészségesek és jól is játszanak, Joe Harris hiányát kimozogták eddig, Kyrie Irvingről pedig egyelőre beszélni sem érdemes. A Mavsnél viszont bőven van sérült, Doncic és Hardaway Jr. játéka is erősen kérdéses, Cauley-Stein biztosan nem játszhat és bár Porzingis elvileg rendelkezésre áll, de vele nincsenek kint a vízből - sőt, ha mindenki játszik, jelenleg akkor is nagy kérdés, hogy mi lesz velük támadásban. A győzelem persze nagyon kéne nekik is, de az itt-ott botladozó Brooklynnak is fontos lenne nyerni, hiszen ha nem sikerül, akkor elveszti a keleti első helyet. 

 

San Antonio Spurs - New York Knicks 02:30

A Spurs back-to-backet játszik a Suns elleni szoros vereség után és a texasiak messze idei legjobb formájukat futják, a szép győzelmi sorozatuk után Phoenixben is azt bizonyították, hogy bárkivel fel tudják venni a kesztyűt. Az egyetlen kérdés az, hogy mennyire lesznek fáradtak, hiszen nehéz túráról térnek haza, előző este is kiadtak magukból mindent, míg a New York három teljes napot pihenhetett, ami óriási kontrasztot mutathat. Persze Randle-ék viszont szörnyű formában vannak, sorozatban háromszor, összességében 12-ből nyolcszor kaptak ki és már 50% alá csúszott a mérlegük, belső problémák is kezdenek felszínre kerülni, a morál nyilván nem az igazi - kíváncsian várjuk, hogy a jóval frissebb keretet feltölti-e ez a helyzet annyi energiával, hogy megverjék a fáradt, de jelenleg sokkal jobb mentális állapotban lévő Spurst. 

 

Los Angeles Lakers - Boston Celtics 04:00

Az "örökrangadón" jelenleg egyértelműen a Boston az esélyesebb, Jayson Tatum nagyszerű formában van és mostanában csapatként is elkapták a fonalat, legutóbb 145 pontot dobtak Portlandben, az utóbbi kilenc meccsükből hatot nyertek és idegenben is 7-7-re állnak. A Lakers ugyan nyert négyből hármat, de legutóbb megint kikapott a Clipperstől és továbbra is szenvedős, erőlködős a játéka, nagyon ritkán működik gördülékenyen a Vogel-legénység gépezete. A hazaiaknál elvileg James és Davis is játszhat, Carmelo Anthony viszont beteg és lehet, hogy nem tudja vállalni a mérkőzést, míg bostoni oldalon Jaylen Brown játéka kérdéses, Horford és Langford biztosan ott lesz a parketten. A felek idei első meccsét 130-108-ra nyerte a Boston, az azért váratlan lenne, de ha nem tud javulni védekezésben és a matchupok megbüntetésében a LAL, akkor idegenben is jó esélyeik lehetnek a zöldeknek. 

 

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus