Denverbe látogat a Milwaukee, Salt Lake Citybe a Toronto

Két komolyabb rangadót is rendeznek hajnalban, nézzük, hogy mire számíthatunk a következő NBA-játéknap előtt. 

 

Atlanta Hawks - Charlotte Hornets 00:30

A Hornets egészen jó passzban van, az élcsapatok elleni szoros vereségek után legutóbb megverte a Houstont, méghozzá tulajdonképpen simán, úgyhogy érdemes odafigyelni a társaságra és most idegenben is jó esélyeik lehetnek Grahaméknek. A Hawks egy-két jobb meccs után most megint elvesztett zsinórban hármat, méghozzá ebből kettőt különösebb sansz nélkül, ráadásul a sérülések is kísérik a csapatot, most Bembry, Hunter és Teague játéka is kérdéses, de Huerter és Collins sem 100%-os, bár ők elvileg játszani fognak. Otthon azért egy jó dobóformával bármire képesek lehetnek, de ehhez Youngnak össze kell szednie magát, ő sincs jó formában és tökéletes egészségi állapotban - jelenleg stabilabb csapat a Charlotte, meglátjuk, hogy ez így marad-e. 

Denver Nuggets - Milwaukee Bucks 02:00

Érdekes rangadó lehet ez, ugyanis a Milwaukee egyértelműen idei legrosszabb formájában van, ráadásul back-to-backet játszik a 140 kapott ponttal elvesztett phoenixi meccse után, sőt, Giannis Antetokounmpóra még mindig nem számíthat, úgyhogy ha valamikor, akkor most mindenképpen sebezhető. Viszont a Denver helyzete legalább ennyire kérdéses, pocsék formában vannak Nikola Jokicsék, sorra bukják el a meccseiket, a liga aljához tartozó csapatok is megverik őket, Mike Malone legutóbb már ki is fakadt játékosaira - igazából semmilyen racionális ok nincs a vesszőfutásukra, egészségesek, elvileg semmi gondjuk nincs. Meglátjuk, hogy sikerül-e ezt lerázniuk magukról Bartonéknak, otthon azért a fáradt, "sebesült" Bucks ellen nem lehet hiány motivációból, de az is biztos, hogy a vendégeknek is éppen elég volt ez a négyből három vereség, most Giannis nélkül is szeretnék elállítani a vérzést.

Utah Jazz - Toronto Raptors 02:00

Itt a Toronto játszik back-to-backet a nehezen, de megnyert sacramentói vendégjátéka után, úgyhogy az a fő kérdés, hogy mennyi erő maradt a bajnokban - elég sokat kivehetett belőlük az a meccs mentálisan és fizikálisan is. A Jazz pedig most nagyon kellemetlen ellenfél, az oda-vissza hullámzó szezonjukban éppen erősen felfelé ívelnek Rudy Gobert-ék, akik sorozatban ötöt nyertek, 4-0-val hozták le idegenbeli túrájukat és most otthon, pihentebben abszolút jó esélyekkel fogadhatják ellenfelüket. Persze a Raptorst nagyon félteni azért nem kell, van esély Fred VanVleet visszatérésére is és back-to-back is képesek lehetnek bármire - jó csatákat vívhat Lowry Conley-val, Powell mondjuk Mitchell-lel, Gobert Ibakával és érdekes matchupnak ígérkezik a Bogdanovic-Siakam párharc is.

A meccsekhez élő streameket az alábbi linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus