Döntő előnybe kerül a Lakers, vagy szépít a Miami?

2-0-s Lakers-vezetésről folytatják a csapatok, gyakorlatilag az életben maradásért lép pályára a Miami.

Miami Heat - Los Angeles Lakers 01:30 (Sport 1)

A második mérkőzésen amennyire tudta, összeszedte magát a Miami, de védekezésben nem volt válasza a Lakers két szupersztárjára, illetve a kiegészítők összességében továbbra is kiváló triplázására, így pedig csak futni tudott az eredmény után. A fő kérdés most is az, hogy hátul tud-e bármit javulni a keleti bajnok, illetve hogy a Lakers formája megmarad-e - az látszik, hogy a zóna gyakorlatilag működésképtelen a Rondo-James-Davis hármas ellen, főleg úgy, hogy Bam Adebayo nem játszik. A center esetleges pályára lépése most is kulcsfaktor lehet, ellentmondásos híreket olvashattunk ezzel kapcsolatban, de legutóbb a csapat azt közölte, hogy nem számítanak rá - Goran Dragic szinte biztosan nem játszik, vele nem érdemes számolni.

Támadásban Jimmy Butler vezérletével azért amit nagyon kellett, azt megcsinálta a Miami, ha ez most is sikerül, akkor tényleg a védekezésen múlik az, hogy lesz-e esélye szépíteni - ha hátul nem tudnak javulni, akkor viszont most is teljesen egyértelműek az erőviszonyok. Adebayo ezen valamennyit segíthet, de ha játszik is, biztosan messze lesz a 100%-ostól az eddigi hírek alapján, így kár tőle azt várni, hogy majd megfogja például Davist - meglátjuk, hogy Spoelstráék tudnak-e valamit változtatni, Udonis Haslem felpörgető beszéde elhangzik-e már mondjuk a meccs elején, vagy hogy ki tudják-e valahogy billenteni a Lakerst abból a brutálisan jó formából, amiben most vannak Carusóék.

Az mindenesetre biztos, hogy ha most is nyer a Lakers, akkor gyakorlatilag eldőlt a párharc és csak az marad a kérdés, hogy lesz-e söprés - ilyen tét mellett lépnek pályára a csapatok hajnalban.

A párharc állása: 2-0 a Lakers javára.

A mérkőzéshez élőképes stream itt található!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus