Egyenlítene a Toronto, hajnalban Clippers-Nuggets a Sport TV-n

A legutóbbi dudaszós győzelem után szeretné 2-2-re hozni a párharcot a Raptors, míg a Nuggets azt bizonyítaná, hogy a Clippers elleni első meccs csak kisiklás volt. Íme a beharangozó.

 

Boston Celtics - Toronto Raptors 00:30

Ebben a párharcban szinte lehetetlen jósolni, annyira közel van egymáshoz a két csapat, hogy nüanszok dönthetnek - ki tud egy-egy futást összerakni, kinek esik be egymás után néhány kinti dobás, ki kerül faultgondokba, ki fog ki kifejezetten gyenge napot, ilyesmi. Az első mérkőzés első negyedében dominált a Boston, azóta ez egy egál párharc, két egylabdás végjátékkal, amelyeket eddig 1-1-re hoztak a felek, igaz, ebben a Torontónak némi szerencséje is volt legutóbb. Az azért kérdés, hogy OG Anunoby dobása hoz-e változást a szériába mentálisan, mert bár taktikailag aligha okoz ez bármit, de fejben megerősítheti a 0-3 széléről visszatáncoló Raptorst és kicsit elbizonytalaníthatja az eddig szinte tökéletes munkát végző Celticset. A matchupok megvannak, mindkét gárda elképesztően jól védekezik és nagyon jó edzővel rendelkezik, ismét a végrehajtás, illetve az egyéni extrák dönthetnek - ha a Boston nyerni tud, akkor 3-1-gyel azért már ott lesz a keleti döntő kapujában, ha viszont egyenlít a Raptors, akkor minden a hétmeccses párharc felé mutat...

A párharc állása: 2-1 a Celtics javára.

Los Angeles Clippers - Denver Nuggets 03:00 (Sport 2)

Itt az a kérdés, hogy ezen az estén már fel tudja-e venni a kesztyűt a Denver, mert az első mérkőzésen nagyjából másfél negyedik tudtak partiban lenni Nikola Jokicsék, aztán jött Kawhi Leonard és a Clippers simán átgázolt ellenfelén. Ez alapvetően még nem jelent semmit, a Nuggets érezhetően fáradtan mozgott, nem is volt még túl sok idő ráhangolódni a Clippersre, míg a LAC most viszonylag összeszedetten játszott, nem voltak kihagyásaik, mint ahogy az a Dallas ellen néha előfordult. Ezzel együtt a Denver térfelén pattog a labda, Jokicsnak és főleg Jamal Murraynek is hoznia kell az extra formáját, mert ha ez nem sikerül, akkor nem nagyon látni, hogy hogyan lesz sanszuk - persze a Los Angeles is javulhat még bizonyos dolgokban, de egy ilyen sima győzelem után nekik nem nagyon kell min változtatni. Sérültfronton nincs változás, a meglévő keretet kell jobban felpörgetnie Mike Malone-nak - ha sikerül, akkor jó széria lehet ez, ha nem, akkor nagyon hamar elbillenhet a mérleg nyelve a Clippers javára.

A párharc állása: 1-0 a Clippers javára.

A mérkőzésekhez élőképes streamek itt találhatók!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus