Győzelmi kényszerben a Denver, folytatódik a Hawks-Sixers

Két párharcban rendeznek harmadik meccset hajnalban, a Denveren óriási nyomás lesz, a Sixers pedig visszavenné az elvesztett pályaelőnyét Atlantában.

 

Atlanta Hawks - Philadelphia 76ers 01:30

Ebben a párharcban is fontos lesz a harmadik mérkőzés, elsőre az Atlanta nyert és elvette a pályaelőnyt, másodjára visszavágott és sokkal jobb játékkal győzött a Sixers, most pedig az említett pályaelőny visszaszerzéséért utazott el Atlantába. A második összecsapáson azért már jobban látszott, hogy mivel is lehet jobb csapat ellenfelénél a Philly, Joel Embiid eddig döbbenetes és ha a periméter-védekezésüket így fel tudják szívni Trae Youngék ellen, akkor ők diktálhatják az iramot - ha viszont erre lesz reakció a hazaiaknál, kevesebb lesz az eladott labda és jobban tudják járatni a játékszert, akkor bármi elképzelhető. A Phillynél legutóbb is kellett azért Shake Milton és a kispad extrája, ezt sem szabad elfelejteni, illetve most azért Atlantában lesz a meccs, ami a Sixers oldalán mindig nagy fordulatot jelent - meglátjuk, hogy merre billen a széria, a vendégek valamivel esélyesebbek, de a hazaiak győzelme sem lenne túl nagy meglepetés jelenleg. Fejlemény, hogy De'Andre Hunter végleg kidőlt, rá egyáltalán nem számíthat a Hawks.

A párharc állása: 1-1.

 

Denver Nuggets - Phoenix Suns 04:00

Itt komoly nyomás van a Denveren, a hazaiak ugyanis mindkét meccsüket elvesztették Phoenixben, méghozzá úgy, hogy a Suns mindkétszer egyszerűen jobb volt náluk taktikailag, akaratban, támadásban, védekezésben, legutóbb különösen nagy volt a különnség. Michael Malone kicsit fel is kérdezte csapatát, hogy mégis mi ez az enervált, semmilyen játék, ha ez és a hazai pálya nem pörgeti fel a gárdát a 2-0-s hátránnyal együtt, akkor semmi - ha most is kikapnak, akkor gyakorlatilag vége a szériának, óriási győzelmi kényszerben lépnek pályára Nikola Jokicsék. A vendégek nyugodtak lehetnek, náluk működik a kitalált védekezés, ülnek a kiválasztott figurák a túloldalon, Chris Paul is egészséges, egyénileg négy-öt jó formában lévő alapemberük is van, nincs mitől tartaniuk - ha ezt a koncentráltságot tartják és a Denver nem tud komolyabban reagálni akármelyik matchupra (főleg Jokiccsal, akitől kellene az MVP-szint támadásban), akkor eldönthetik a szériát. További gond a Nuggets oldalán, hogy Michael Porter Jr. is megsérült, ugyan játszani fog, de közel sem 100%-os, ez látszott is már a játékán - pedig tőle és a legutóbb visszatérő Will Bartontól is nagyon kellene az extra, hogy legyen keresnivalójuk a párharcban. 

A párharc állása: 2-0 a Suns javára.

 

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus