Hajnalban Bucks-Kings a Sport TV-n

A Suns az Indianát, a Cavs pedig az OKC-t fogadja. 

Milwaukee Bucks - Sacramento Kings 01:00 (Sport 1)

A Bucks back-to-backet játszik a Chicago ellen megnyert rangadó után, ahol botrányosan gyenge támadójátékkal, bőven 40% alatti mezőnymutatóval és 20% alatti triplázással is nyerni tudott a bajnok. A Kings pihentebb, viszont teljességgel megbízhatatlan és kiegyensúlyozatlan, egy-két jobb meccs után az utóbbi kettőt sikerült otthon elbukni a Rockets-Pistons párossal szemben, védekezésben pedig továbbra sincs semmilyen változás, még mindig a liga egyik leggyengébbjét hozzák Foxék. A kérdés az, hogy a hazaiakból mennyit vett ki a Bulls elleni derbi, ha egy kicsit gördülékenyebben tudnak támadni a "barátságosabb" Sacramentóval szemben, akkor nekik áll a zászló, a papírforma szerint még a b2b második felén is ők az esélyesebbek. 

 

Cleveland Cavaliers - Oklahoma City Thunder 02:00

Itt a Cavs a favorit, az ohióaiak egy szép sikerszéria után ugyan legutóbb elbukták a Bulls elleni találkozót, de azóta pihenhettek két teljes napot, míg az OKC back-to-back lép pályára a sima charlotte-i vereség után. A két csapat amúgy sincs egy súlycsoportban, a Cleveland a keleti első helyekért csatázik, a Thunder pedig a Houstonnal vív a nyugati utolsóért, úgyhogy teljesen más szinten lévő, más célokat kitűző keretekről beszélünk. A Cavaliersnél Stevens visszatérhet és már Rondo is edzett, az ő játékára is van esély, pihentek, otthon lesznek, kötelező számukra a győzelem és még közelebb kerülhetnek a konferencia első négy helyezettjéhez. 

 

Phoenix Suns - Indiana Pacers 03:00

Ezen a mérkőzésen is világosak az erőviszonyok, a Sunsnak természetesen simán nyernie kell a papírforma szerint. A hazaiak hibátlanul hozták le az idegenbeli túrájukat, legutóbb Dallasban nyertek rangadót, most a 17-5-ös hazai pályájukon fogadhatják Kelet egyik leggyengébb csapatát, óriási blama lenne, ha kikapának. A Pacers viszont éppen most rázta meg magát és back-to-back idegenbeli győzelmeket aratott a Lakers-Warriors páros ellen, de sem Sabonis, sem Turner nem bevethető és bár a LeVert-Brogdon duó visszatérésére van esély, de a realitás talaján maradva csak egy "lötyögő", motiválatlan, félálomban lévő Phoenix ellen lehetne elég ez a csapat, mindegy, hogy mi történt az utóbbi két összecsapáson. A hazaiaknál Deandre Ayton nem lesz, de a McGee-Biyombo-Smith sor mostanában egészen jól megoldotta a centerposztot és mivel a Indynél éppen a két sztármagas hiányzik, így ez most sem jelenthet nekik nagy problémát. 

 

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus