Hajnalban Clippers-Spurs a Sport TV-n

Korábbi csapata ellen játszik Kawhi Leonard, jön a Hawks-Heat visszavágó, de pályára lép a Denver is - nézzük, hogy mit érdemes tudni a hajnali NBA-meccsek előtt.

 

Atlanta Hawks - Miami Heat 00:00

Két napja találkoztak a felek Miamiban, akkor simán győzött a Heat, de úgy, hogy Trae Young azon a mérkőzésen sérült meg - most Atlantában jöhet a visszavágó, de Young ezúttal egyáltalán nem léphet pályára, úgyhogy nehéz helyzetben van a Hawks. A Miami jól kezdett, Jimmy Butler is remekül debütált, ami pedig a hiányzóikat illeti: James Johnson már utazik a csapattal és játszhat, Dion Waiters nem lesz ott még Atlantában, Derrick Jones Jr. pedig sérülése miatt nem fog pályára lépni. Young nélkül idegenben is jó esélyei vannak Erik Spoelstra csapatának, amely folytathatja a jó szezonrajtját, amennyiben megint kordában tudja tartani a Hawks kiegészőit és amennyiben továbbra is ennyire sok fegyverét tudja tűzben tartani - eddig rendszeresen jól játszott öt-hat játékosa, ha ez így marad, sokra viheti a társaság.

New Orleans Pelicans - Denver Nuggets 02:30

A New Orleansnál eddig nagyon nem stimmel a védekezés, hiába dobnak sok pontot, még egyetlen ellenfelüket sem tartották 120 alatt, így pedig négyből négyszer vereséget szenvedtek - az a fő kérdés, hogy hátul össze tudják-e szedni magukat, mert egy dobópárbajban azért nem biztos, hogy lesz esélyük a Denverrel szemben. Nikola Jokicsék legutóbb hazai rangadót vesztettek a Dallasszal szemben, úgyhogy most nagyon szeretnének javítani, eddig átlagosan 26 ponttal kaptak kevesebbet meccsenként, mint a Pels, sérültjük nincs, szóval idegenben is ők a favoritok még úgy is, hogy Jrue Holiday elvileg visszatérhet a hazaiaknál - Favors viszont úgy tűnik, hogy nem léphet pályára. 

Los Angeles Clippers - San Antonio Spurs 03:30 (Sport1 - ÉLŐ)

A Clippers back-to-backet játszik, de Kawhi Leonardnél már meg is kezdődött a load management, az előző esti, Jazz elleni vereséget kihagyta, így most minden bizonnyal ott lesz a pályán, méghozzá frissen. A Los Angelesnek nyernie is kellene az említett vereség után otthon, de kérdés, hogy a többiek hogyan bírják a back-to-backet, bár más sérültjük és "load managementet igénylő" játékosuk nincs - Paul George néhány mérkőzést még kihagy, vele csak utána lehet számolni. A Spurs egyébként még veretlen, háromból hármat nyert, igaz, mindegyiket otthon, így most lép pályára először idegenben és a nagy kérdés az, hogy védekezésben feljebb kapcsolnak-e, mert otthon túl tudták dobni ellenfeleiket, de vendégként, főleg a Clippers ellen más lehet a helyzet. A meccsnek nyilván külön pikantériát ad Leonard és a Spurs múltja, érdekes lesz látni, hogy hogyan viszonyulnak egymáshoz a felek. 

A meccsekhez élő streameket az alábbi linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus