Hajnalban elrajtol az NBA alapszakasza

Vége a böjtnek, a Bucks-Nets és a Lakers-Warriors rangadókkal kezdetét veszi a 2021-2022-es idény - előbbit a Sport TV is közvetíti.

 

Milwaukee Bucks - Brooklyn Nets 01:30 (Sport 1)

A nyitónaphoz illő kiemelt rangadókat nézhetünk meg hajnalban, az első találkozót pedig természetesen a bajnoki címvédő Milwaukee Bucks vívja hazai pályán az egyik fő riválisával szemben. Érdekes mérkőzés lehet ez, az előszezonban egyik fél sem szakadt meg igazán, amit láttunk, az inkább az összeszokott, még nagyobb önbizalmat felépítő Milwaukee mellett szólhat, de nyilván amikor tétre megy a játék, akkor mondjuk James Harden sem csak passzolni fog a Netsnél. Matchupokat egyelőre talán felesleges boncolgatni, itt még az alapjátékok, fizikai állapot, összeszokottság a döntő, ezekben talán jobban áll a Bucks, mint a Kyrie Irving újabb cirkusza miatt talán kissé zaklatottabb Brooklyn. A vendégeknél az irányítót leszámítva viszont mindenki bevethető, míg a Milwaukee-nál Rodney Hood, Semi Ojeleye és Bobby Portis is kihagyja a találkozót. 

 

Los Angeles Lakers - Golden State Warriors 04:00

A Lakers természetesen vissza akarja szerezni a bajnoki címet, ezzel a lendülettel menne neki a szezonnak, de azért a felkészülés során hozott nyeretlen mérleg és a finoman szólva is akadozó játék nem túl biztató erre az estére nézve akkor sem, ha a tétmeccs természetesen mindig más. A Warriorsnál Steph Curry viszont pont hogy bombaformában hangolt a szezonnyitóra, a preseasonben kétszer is legyőzték a Lakerst, a GSW-nél "győztes kultúra" alakult ki már az utóbbi hetek során is és bár a keretük, illetve a céljaik sem azonosak a Lakersével, de most ezek alapján mégis lehet esélyük idegenben is. Kíváncsian várhatjuk, hogy Jordan Poole lendülete megmarad-e, hogy mennyire tud felpörögni a James-Davis páros mellett Russell Westbrook, hogy mi lesz a LAL triplázásával, illetve persze hogy Curry képes-e varázsolni. A vendégeknél James Wiseman nem játszhat még, míg a Los Angelesnél Ellington, Ariza és Horton-Tucker fog hiányozni és Nunn játéka is kérdéses.

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus