Hajnalban folytatódik a GSW és a Lakers párharca

Muszáj válaszolnia a Warriorsnak, míg a Los Angeles nyugodtan várhatja a második mérkőzést: ezt érdemes tudni a hajnali rangadó előtt. 

 

Golden State Warriors - Los Angeles Lakers 03:00 (Sport 1)

Az első meccs nagyon érdekesre sikerült, a Lakers dominált büntetőkből, a festékben, lepattanókban, és úgy egyáltalán a benti területeken, míg a Warriors szétdobta ellenfelét kintről, és a periméteren uralkodott - ebből végül a szoros végjátékban az sült ki, hogy a Los Angeles egy-két clutch megoldással nyerni tudott, és elvette a címvédő pályaelőnyét. Így a vendégek most különösebb teher nélkül, nyugodtan léphetnek pályára, hiszen a fontos idegenbeli győzelem megvan, míg a Golden State komoly nyomás alatt játszhat, mert muszáj nyernie - 0-2-vel nem utazhat el idegenbe, ezúttal nem történhet más, csak hazai siker.

Ennek érdekében egyrészt Anthony Davisszel kellene valamit kezdeniük Draymond Greenéknek, másrészt belül támadásban is össze kellene kapniuk magukat - kinti dobások ide vagy oda, muszáj lesz a festékben is felvenniük a kesztyűt. Davis elsőre megkerülhetetlen torony volt bent a pálya mindkét oldalán, matchup-szinten okozott megoldhatatlan problémákat, kíváncsian várjuk, hogy mi lesz Steve Kerr válasza - emberanyaga nem igazán lesz a nagyobb változtatásokhoz, de azért némi finomhangolást megejthet, illetve főleg a védőpattanók esetében sokkal pontosabb kizárásokra, és agresszívebb játékra lesz szükség Looney-éktól. A Lakersnek nyilván a triplázását kellene összekapnia, LeBron Jamesben bőven van annál több, mint amit elsőre mutatott, úgyhogy akár az arany-lilák is tudnak még javulni, de tény, hogy most a Golden State-en a világ szeme - muszáj válaszolniuk Curryéknek, különben óriási bajba kerülnek

Új sérült elvileg egyik oldalon sincs, a legutóbbi keretekre számíthatunk. 

A párharc állása: 1-0 a Lakers javára.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus