Hajnalban Grizzlies-Lakers a Sport TV-n

A Jazz Philadelphiába látogat, a Spurs pedig a Denvert fogadja - mutatjuk a hajnali meccsek felvezetőjét. 

 

Philadelphia 76ers - Utah Jazz 01:00

Mindkét csapat back-to-back érkezik a mérkőzésre és mindkettő győzött előző este, a Sixers Charlotte-ban nyert meg egy szoros csatát, a Jazz viszont 136 pontot dobott Minnesotában és kiütéssel teljesítette a feladatot. Egyébként mindkét gárda jó formában van, a Utah sorozatban ötöt, a Philly pedig hármat nyert, Harrisék 3-1-gyel hozták le idegenbeli túrájukat és most hazatérve, kicsit visszaépülő önbizalommal várhatják a folytatást. Az Embiid-Gobert párharc szikrázó küzdelmet ígér ötös poszton és mindenképpen döntő faktor lesz, de az egyértelmű, hogy ebben a Jazzben jelenleg idegenben is több pont van - nagyon nagyot kell lábmunkázniuk Danny Greenéknek ahhoz, hogy a mostanában bombaformát futó tripladobó gépeket lassítani tudják. Ezzel együtt most valami talán megmozdult a Sixersnél és otthon nem reménytelen Doc Rivers csapata, új sérült pedig egyik oldalon sincs, elvileg az előző esti keretekkel állhatnak ki a felek. 

 

Memphis Grizzlies - Los Angeles Lakers 02:00 (Sport 1)

Itt a Memphis vív back-to-backet a Dallas elleni hazai vereség után, amely során ugyan ismét egész jól védekezett, de most kiütközött, hogy Ja Morant nélkül kicsit limitált a támadójáték - több olyan meccs is volt mostanában, amikor ezt bőven ellensúlyozták, de mindig azért nem lesznek rá képesek. A Lakers pihentebb és mintha elkezdett volna javulni, az utóbbi két mérkőzésén egészen jól játszott, legutóbb a Boston ellen különösen magabiztos volt, LeBron James már játszhat, Russell Westbrook pedig elkapta a fonalat és remek formában van. Mindezek alapján most is jó esélyeik lehetnek az arany-liláknak és bizonyítaniuk is kellene, hogy tényleg elindultak felfelé, egy memphisi győzelem most jól mutatna a "vitrinben" - a Grizzliesnél egyébként elvileg Clarke és Anderson sem léphet pályára. 

 

San Antonio Spurs - Denver Nuggets 02:30

Ebben az összevetésben a Denver vív back-to-backet és ez jó eséllyel el is dönti a mérkőzést, hiszen Michael Malone csapata hosszabbításos győzelmet szenvedett ki New Orleansban, egyébként is az idegenbeli túra hatodik állomásához érkezett, ráadásul továbbra is tele van sérülttel. A Spurs egy jó időszak után sorozatban kettőt bukott a Suns és a Knicks ellen, most pihentebben, otthon viszont elvileg mindene adott ahhoz, hogy ismét nyerjen - tudatosan és fegyelmezetten kell játszaniuk, minél inkább rohanniuk és erőltetniük azt, hogy a minden bizonnyal holtfáradt Denver ne kapjon levegőt. Ha Pöltl pluszban elér valami részsikert védekezésben Nikola Jokics ellen, akkor már kész is van a győzelmük - ebben a helyzetben az utóbbi hetekben látott játékkal és kerettel jelenleg bravúr lenne egy esetleges Nuggets-siker még úgy is, hogy a hazaiaknál Vassell és Keldon Johnson sem játszhat.

 

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus