Hajnalban Heat-Rockets a Sport TV-n

Csak két összecsapást rendeznek az NBA soron következő játéknapján, de mindkettő érdekesnek ígérkezik, egyet pedig a Sport TV is közvetít.

 

Miami Heat - Houston Rockets 2:00 (Sport 1)

A Houston egy back-to-back második felén érkezik meg az összecsapásra úgy, hogy előző este 26 triplát süllyesztett el, zsinórban ötöt nyert és most már valami talán tényleg megmozdult - James Harden parádézik, de ezúttal a többiek is összekapták magukat, igaz, a rotáció továbbra is rövid és elég komoly terhelést kapnak a húzóemberek, megérezhetik a back-to-backet. A Miami helyzete is érdekes, mert a floridaiak szintén most mutattak igazán életjeleket, két parádés győzelemmel zárták a hosszú idegenbeli túrájukat és bár Goran Dragicra még sokáig nem számíthatnak, ezeken a meccseken remekül védekeztek és ezzel most is lehet keresnivalójuk a fáradtabb vendégek ellen. Nagyon más stílus a két csapat és a Rockets kerete természetesen sokkal minőségibb, de ha a Heat hozza az utóbbi két találkozón látott játékát, akkor benne lehet a meglepetés - ezt viszont azért árnyalja, hogy sok a sérült Wade-éknél, bár a hírek szerint végül ezek nagy része ott lesz majd a parketten.

Los Angeles Clippers - Dallas Mavericks 4:30

Mindkét csapat lefelé halad mostanában, a Clippers zsinórban négy, a Mavs pedig három vereségből érkezik, mindkét fél nagyon gyengén védekezik az utóbbi időben és a fő kérdés az, hogy ezen melyikük tud majd változtatni. A hazai pályának itt komoly szerepe lehet, a LAC 9-4-re áll otthon, a Dallas viszont csak 2-11-re idegenben, úgyhogy elég nagy a kontraszt és Doc Rivers alakulata legutóbb a Portland ellen legalább már támadásban jól nézett ki, igaz, a Mavs is alaposan megszórta a ligaelit védekezésre képes Denvert. Érdekesség, hogy Dallasba igazolása óta most először tér vissza a Clippers közönsége elé DeAndre Jordan, illetve említsük meg azt is, hogy idei első találkozásukkor otthon 114-110-re nyerni tudott a Mavs - a hazaiaknál Lou Williams, míg a vendégeknél Dennis Smith Jr. hiányzik majd sérülés miatt.

A mérkőzésekhez élőképes streamet ezen, vagy ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus