Hajnalban jön a Rockets-Warriors ötödik meccse

Visszaveszi a pályaelőnyt a Golden State, vagy nem adja át még egyszer a Houston?

Houston Rockets - Golden State Warriors 03:00 (Sport1 - ÉLŐ)

Nagyon érdekes mérkőzésre számíthatunk, hiszen a Rockets legutóbb parádés védekezést bemutatva megtörte a GSW lendületét, visszavette a pályaelőnyt és valószínűleg komoly önbizalmat épített fel, hiszen Hardenék most már saját maguk is látták, hogy bármire képesek. Nem szabad persze elfelejteni, hogy Andre Iguodala nem játszott, de az sem biztos, hogy most pályára tud lépni - javult ugyan az állapota, de Steve Kerr szerint nem tudott még teljes edzésmunkát végezni.

Pedig az nem kérdés, hogy rá nagy szükségük van, bár mindenekelőtt fejben kell rendet tennie Kerrnek - sokkal nagyobb alázatra, fegyelemre, tudatosságra lesz szükség Curryéktől, ha nem akarnak bajba kerülni. A védekezésük többé-kevésbé rendben volt, de támadásban nem voltak elég türelmesek és pontosak, a hajrában különösen szétzuhantak, így van min javítaniuk - kérdés persze az is, hogy Klay Thompson lába százszázalékos-e, mert ha nem, akkor azt is megérezhetik.

A Rockets oldalán a fő kérdés az, hogy tudnak-e még egyszer olyan elánnal, elszántsággal védekezni, mint legutóbb, mert ha igen, akkor saját közönségük előtt most is reális győzelmi esélyeik lehetnek - náluk még Chris Paul egészségi állapotán múlik sok, legutóbb végre egyben volt, meg is látszott rajta, de ha azóta romlott a helyzet, akkor megint bajban lehet a társaság elöl. Az nem kérdés, hogy döntő fontosságú meccshez érkeztünk, aki nyer, az egy lépésre kerül a nagydöntőtől. 

A párharc állása: 2-2.

A mérkőzésekhez élőképes streameket itt, esetleg itt találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus